Rijklaar vanaf
€ 128.868
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 1.652

De Audi A8: luxe, comfort en innovatie

Maak kennis met de Audi A8, de comfortabele zakensedan met plug-in hybrideaandrijving die u een nieuwe dimensie van rijervaring biedt. De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 biedt tal van voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij, terwijl dankzij de TFSI-motor geen enkele bestemming te ver weg is.

Audi zet met de A8 de standaard voor luxe en comfort. Als het om innovaties en comfort gaat, is de A8 het vlaggenschip van Audi. Of u nu zelf achter het stuur zit of liever wordt vervoerd, de Audi A8 biedt alles wat u zoekt op het gebied van rijcomfort en luxe voor zowel passagiers als bestuurders. Bovendien gaat dit model verder dan anderen op het gebied van assistentie en veiligheid. De nieuwste Audi A8, inclusief hybride opties, is bij ons verkrijgbaar. Naast de comfortabele en ruime A8 zijn er ook varianten zoals de A8 L en S8 beschikbaar binnen het Audi-gamma.

Wilt u de Audi A8 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A8 limousine tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Chique uitstraling
  • Sportieve ondertoon
  • HD Matrix LED-koplampen
  • Matrix OLED-achterlichten
  • 41 rijassistentiesystemen
  • Instelbare contour- en ambienteverlichting
  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Optimale luchtkwaliteit

Audi A8 voorraad

De A8 is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe A8 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe A8 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te kopen,  bestellen, financieren of leasen?

Zakelijke Lease de Audi A8

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi A8

Ontdek de highlights

Audi S8
Audi S8

Ervaar de prestaties en ongekende rijdynamiek. Speciale S-kenmerken en topkwaliteit materialen kenmerken het sportieve interieur van de vernieuwde Audi S8. De aankleding van exterieur en interieur is specifiek voor de S8.

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar.

De nieuwste ontwikkelingen zijn verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Audi A8
Elegant en efficiënt rijden

De plug-in hybrideaandrijving biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

Audi A8
Alle luxe, altijd standaard

De A8 wordt standaard altijd zeer luxe en compleet geleverd. Hij heeft standaard een Virtual Cockpit. Het bedieningsgemak is groot dankzij de MMI navigatie plus met touchscreen en natural voice operation, dat is te activeren door ‘Hey Audi’ uit te spreken.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer kan ik elektrisch rijden met de A8?

De A8 kan 59 kilometer volledig elektrisch afleggen.

Is de Audi S8 ook een plug-in hybride?

Nee, de Audi S8 is een V8 TFSI-motor met 48V milde hybride techniek.

Wat is het verschil tussen de A8 en A8L?

De Audi A8L staat voor LANG en heeft een lengte van 523 centimeter.

Heeft u interesse in de Audi A8?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.