Audi RS Maas-De Koning

Maas-De Koning – Audi RS dealer

Performance is an attitude

Audi RS dealer Maas-De Koning

Naast officieel Audi dealer is Maas-De Koning sinds 2022 ook officieel Audi RS dealer in Nederland. Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Door de jaren heen heeft het merk een breed scala aan modellen ontwikkeld, die hun inspiratie vinden in de racesport en zijn aangepast aan het dagelijkse leven. Dit maakt ze uitermate geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar extra uitdaging, snelheid en rijplezier.

Onze vestiging in Moordrecht is geheel ingericht om de ultieme Audi RS ervaring te kunnen beleven, maar ook bij onze vestigingen in Uithoorn, Capelle aan den IJssel en ons Occasion Center kunt u terecht voor meer informatie over RS-modellen.

Logo Audi RS

Ontdek de Audi RS Modellen

Audi RS3 - Maas De Koning 3

RS 3 Sportback

Een adembenemende allrounder. Scherpe lijnen, RS-designkenmerken en expressieve details.

Audi RS 3 Limousine - Maas De Koning 4

RS 3 Limousine

Compacte power-Limousine. De Audi RS 3 Limousine komt op alle vlakken ijzersterk voor de dag.

Audi RS 4 Avant - Maas De Koning 5

RS 4 Avant

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Topprestaties die samen gaan met een ruim interieur.

Audi RS 5

RS 5 Sportback

Met de Audi RS 5 Sportback breiden we de A5-reeks uit. De prestatiegerichte coupé van Audi Sport is er nu voor het eerst als Sportback.

Audi RS 6 avant

RS 6 Avant Performance

De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design.

Audi RS 6 GT

RS 6 Avant GT

De Audi RS 6 Avant GT met de sterkste RS 6-motor heeft een wereldwijde oplage van 660 exemplaren. De Audi RS 6 GT is beperkt leverbaar.

RS Q3 Sportback

RS Q3 Sportback

De eigen designkenmerken van de Audi RS Q3 Sportback maken het prestatiepotentieel zichtbaar voor de buitenwereld.

Audi RS Q3

RS Q3

Deze prestatiegerichte SUV combineert een sportief design met praktische gebruiksmogelijkheden. Performance is an attitude.

Audi e-tron GT RS

RS e-tron GT

De 100% elektrische GT van Audi. Pure energie en sterke prestaties. Progressieve luxe vormt het vertrekpunt voor een intense rijbeleving

Vind een RS model die bij u past!

Bij Maas-De Koning komt u thuis in een wereld vol sublieme RS modellen, met ultieme mogelijkheden tot personalisering en de superieure kwaliteit van het prachtige merk Audi. Bekijk de actuele voorraad.

Audi Excellent dealer - Maas De Koning

Maas-De Koning – Audi Excellent Dealer 2024

Om de premium kwaliteit te borgen én verbeteren worden Audi-dealers het hele jaar beoordeeld op verschillende onderdelen op gebied van sales en service, met als belangrijkste pijler klanttevredenheid. Maas-De Koning heeft op basis van de overall-score de titel Audi Excellent Dealer 2024 gewonnen. Maas-De Koning behoort hiermee tot de beste Audi-dealers van Nederland.

Service en onderhoud

Bij Maas-De Koning bent u welkom voor service en onderhoud aan uw Audi. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Bij Maas-De Koning werken gecertificeerde en vakkundige monteurs die met plezier uw auto in topconditie houden.

Als officieel dealer staan wij altijd voor u en uw auto klaar. Wanneer u uw auto bij ons laat onderhouden ben u altijd verzekerd van perfect onderhoud én dat altijd met behoudt van de originele fabrieksgarantie.

Kom langs in één van onze Audi vestigingen