Audi RS6 (1)

Audi Sport

Welkom bij de officiële Audi RS Dealer in Nederland!

Performance is an attitude

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Sinds 2022 is Maas-De Koning officieel Audi RS Dealer in Nederland. Hiermee behoren wij tot een exclusief gezelschap waar Audi RS-modellen aangeschaft kunnen worden. Onze vestiging in Moordrecht is geheel ingericht om de ultieme RS-ervaring te kunnen beleven, maar ook bij onze vestigingen in Uithoorn, Capelle aan den IJssel en ons Occasion Center kunt u terecht voor meer informatie over RS-modellen.

Logo Audi RS

Welke Audi RS zoekt u?

Bent u op zoek naar een Audi RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, RSQ3, RSQ8, TT RS of RS e-tron GT? Bij Maas-De Koning kunnen we veel van deze modellen snel en uit occasion voorraad leveren. Profiteer van extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze

Ontdek de Audi RS Modellen

Audi RS3 Sportback Limousine en Sportback
RS 3 Sportback & Limousine

De Audi RS 3 Sportback & Limousine komen op alle vlakken ijzersterk voor de dag. Zijn krachtige ontwerp, uitmuntende rijdynamiek en fabuleuze 2.5 TFSI-motor zorgen elke dag voor een kick. Voor rijdynamiek op afroep distribueert de RS torque splitter het aandrijfkoppel over de vooras en afzonderlijke achterwielen.

Audi RS4 Avant (1)
RS 4 Avant

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Als bonus is er nog de RS-uitstraling met honingraat Audi singleframe-grille, uitgebouwde spatborden en grote, ovale uitlaten. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Audi RS5 Coupe (1)
RS 5 Coupé

Onder de elegante lijnen van de Audi RS 5 Coupé schuilt een pure sportauto. De 2.9 V6 TFSI levert een vermogen van 331 kW/450 pk en een koppel van 600 Nm. Dankzij deze biturbokracht en de andere geavanceerde componenten uit de aandrijflijn is een acceleratie naar 100 km/h in 3,9 seconden mogelijk. Met RS-designpakket bedraagt de topsnelheid 280 km/h.

Audi RS5 Sportback (1)
RS 5 Sportback

Met de Audi RS 5 Sportback breiden we de A5-reeks uit. De prestatiegerichte coupé van Audi Sport is er nu voor het eerst als Sportback. Kies voor compromisloze autosporttechniek, verpakt in een elegant coupé-silhouet en gekoppeld aan de dagelijkse bruikbaarheid van een vijfdeurs auto.

Audi RS6 Avant (1)
RS 6 Avant

De Audi RS 6 Avant. De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design. Met 600 pk en een acceleratie van 3,6 seconden van 0-100 kilometer per uur is dit een ware alleskunner.

Audi RS7 Sportback (1)
RS 7 Sportback

Wild en ongetemd of onverstoorbaar en fraai? Voor de Audi RS 7 Sportback is de keuze niet moeilijk: beide woordenduo’s zijn waar. Elegante lijnen omhullen de oerkrachten van de V8 TFSI-motor. Innovatieve technologieën gaan samen met feilloze dynamiek. Ontdek de sensatie om geen compromissen te hoeven sluiten.

Audi RS Q3 Sportback (1)
RS Q3 Sportback

De Audi RS Q3 Sportback blinkt uit door zijn kracht, snelheid en sportieve design. Zijn relatief compacte afmetingen zijn prettig in het Nederlandse straatbeeld. Onder de motorkap ligt de legendarische vijfcilinder 2.5 TFSI van Audi, in deze bolide goed voor een vermogen van 294 kW/400 pk. De eigen designkenmerken van de Audi RS Q3 Sportback maken het prestatiepotentieel zichtbaar voor de buitenwereld. Performance is an attitude.

Audi RS Q8 (1)
RS Q8

De Audi RS Q8 is de krachtigste SUV-coupé van Audi Sport. Hij presteert zoals u dat van een Audi RS-model mag verwachten en toont zich daarnaast bijzonder veelzijdig en flexibel. Van rustig tot sportief rijden – de RS Q8 is een alleskunner. Ook op designgebied, want de mogelijkheden voor personalisering zijn ongekend.

Audi TT RS Coupe (1)
TT RS Coupé

Maak kennis met de Audi TT RS Coupé, de topper van de TT-reeks van Audi Sport. Hij is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek. De Audi TT RS Coupé laat u genieten van autorijden op raceniveau met een kenmerkend RS geluid.

Audi TT RS Roadster (1)
TT RS Roadster

Met dak open en dak dicht maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Audi RS e-tron GT (1)
RS e-tron GT

De 100% elektrische GT van Audi. Pure energie en sterke prestaties. De belangrijkste kenmerken worden visueel geaccentueerd. Zo wordt het lage zwaartepunt benadrukt door de prominent aanwezige dorpels en de lange wielbasis.

Proefrit aanvragen?

Ervaar Audi RS op zijn best tijdens een proefrit! Maak eenvoudig en snel uw afspraak voor een proefrit met een model naar uw keuze. Het maken van een afspraak is gebeurd in slechts 3 simpele stappen!

Kom langs in één van onze Audi vestigingen

Loading …