Elektrische auto opladen

Alles over elektrisch rijden

Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Elektrisch rijden voor iedereen

Bij Maas-De Koning maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Maak kennis met de elektrische auto’s van nu en van de toekomst. Denk aan de ID. family van Volkswagen, de e-tron modellen van Audi, de Škoda Enyaq iV en de modellen van CUPRA. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen, maar altijd met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wilt u advies over elektrisch rijden of eens ervaren hoe elektrisch rijden is? Kom dan vooral eens langs bij onze vestigingen!

Voordelen elektrisch rijden

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 22% bijtelling voor zakelijke rijders in 2023
Volkswagen ID. 5

Volkswagen elektrische modellen

100% elektrisch rijden voor iedereen.
Met de Volkswagen e-Golf en e-up! hebben we kennis gemaakt met volledig elektrisch rijden. Maar nu zijn er de auto’s van de toekomst, de ID. modellen: volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Audi Q4 e-tron

Audi elektrische modellen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang.
Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke elektrische auto’s er momenteel beschikbaar zijn. Welke elektrische Audi kiest u?

ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens elektrische modellen

Elektrische mobiliteit voor de zakelijke rijder.
Ontdek de toekomst van zakelijke mobiliteit met Volkswagen Bedrijfswagens’ indrukwekkende reeks elektrische modellen. Kies voor innovatie, kies voor elektrisch met Volkswagen Bedrijfswagens. Ontdek vandaag nog hoe onze elektrische modellen jouw bedrijf naar een duurzamere toekomst kunnen leiden.

Skoda elektrisch onderhoud

Škoda elektrische modellen

Vol energie elektrisch rijden in een Škoda.
Ontdek de elektrische modellen van Škoda en omarm duurzame mobiliteit met stijl en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezins-SUV. Ervaar de toekomst van rijden vandaag nog met Škoda’s elektrische modellen en neem een groene stap richting de toekomst!

CUPRA Formentor

CUPRA elektrische modellen

De elektrische revolutie bij CUPRA is in volle gang.
Stap binnen in de toekomst van autorijden met CUPRA’s elektrische modellen. Met baanbrekende technologie en een uniek design leveren de CUPRA modellen een ultieme rijervaring zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Ervaar de beleving en prestaties van de CUPRA modellen.

Elektrisch laden

Maas-De Koning biedt u een volledige laadoplossing voor thuis, op het werk en onderweg. Ideaal voor berijders van hybride en elektrische auto’s. Wanneer uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat wel goed. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor zakelijk- én privé. Wat wilt u nog meer.

Volkswagen ID.4 en ID.5

Heeft u interesse in elektrisch rijden?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!