Volkswagen Cabrio Modellen

Volkswagen Cabrio Modellen

Een van de meest populaire modellen van Volkswagen zijn de cabriolets. Cabriolets, of cabrio’s, zijn auto’s met een open dak die perfect zijn voor zonnige dagen en lange ritten. De Volkswagen Cabrio-modellen zijn een geweldige keuze voor liefhebbers die op zoek zijn naar een cabriolet die niet alleen stijlvol en leuk is om te rijden, maar ook betrouwbaar en praktisch is. De Volkswagen Cabrio is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de populaire T-Roc Cabrio, de iconische Beetle Cabrio en de stijlvolle Golf Cabrio.

Uiteraard kunt u bij ons terecht om een Volkswagen cabrio te kopen, maar ook financieren of leasen behoort tot de mogelijkheden. U vindt onze voorraad tweedehands Volkswagen cabrio’s en alle andere modellen op onze vestigingen. Ons dealerrayon voor Volkswagen strekt zich uit in de regio’s Rotterdam en het Groene Hart van Nederland. Er is altijd wel een Maas-De Koning vestiging bij u in de buurt.

Kortom, als u op zoek bent naar een auto die u het beste van beide werelden biedt – sportief rijden en comfortabel cruisen – dan is de Volkswagen Cabrio de perfecte keuze. Met zijn ongeëvenaarde stijl, prestaties en betrouwbaarheid zal de Volkswagen Cabrio u niet teleurstellen. Kom vandaag nog langs bij Maas-De Koning en ontdek de sensatie van open rijden!

Volkswagen Cabrio Voorraadmodellen

De Volkswagen T-Roc Cabriolet is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen T-Roc Cabrio

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de gesloten versie van de T-Roc. Als u aan het touren bent wilt u natuurlijk maar met één ding bezig zijn: genieten. Daarom zit de T-Roc Cabrio vol snufjes en slimme assistenten die rijden een stukje makkelijker maken. De T-Roc Cabrio laat elke voorbijganger omkijken.

Volkswagen Golf Cabrio

Volkswagen Golf Cabrio

De Golf Cabrio is een perfecte combinatie van sportief rijden en praktische bruikbaarheid. Het open dak biedt een unieke rijervaring die u niet snel zult vergeten, terwijl het ruime interieur en de grote kofferbak voldoende ruimte bieden voor passagiers en bagage.

Volkswagen Beetle Cabrio

Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle Cabrio is een iconische cabriolet die gebaseerd is op de legendarische Kever. Met zijn retro-stijl en open dak biedt de Beetle Cabrio een unieke en nostalgische rijervaring die je terugbrengt naar de jaren ’60 en ’70.

Ontdek ongeremde vrijheid

Heeft u interesse in een Volkswagen Cabrio?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 480.
We helpen u graag!