Vind de Audi die bij u past!

Op zoek naar een nieuwe Audi? Bij Maas-De Koning bieden we een uitgebreid assortiment aan populaire modellen zoals de Audi A1, A3 en A4. Ontdek ook onze elektrische modellen zoals de Q4 e-tron, Q6 e-tron, Q8 e-tron en de e-tron GT. Met onze snelle voorraadlevering kunt u snel de weg op met uw droomauto. Of u nu uw nieuwe auto volledig op maat wilt samenstellen of liever kiest uit onze direct beschikbare opties, inclusief diverse occasions. Profiteer van voordelige Private Lease tarieven of ontvang extra korting bij inruil van uw huidige auto. Kom gerust langs in onze showrooms voor deskundig advies, een vrijblijvende offerte of een proefrit. We heten u van harte welkom!

Audi Excellent Dealer

Maas-De Koning – Audi Excellent Dealer 2024

Om de premium kwaliteit te borgen én verbeteren worden Audi-dealers het hele jaar beoordeeld op verschillende onderdelen op gebied van sales en service, met als belangrijkste pijler klanttevredenheid. Maas-De Koning heeft op basis van de overall-score de titel Audi Excellent Dealer 2024 gewonnen. Maas-De Koning behoort hiermee tot de beste Audi-dealers van Nederland.

Audi modellen

Bij Audi is een voortdurende innovatie gegarandeerd, wat resulteert in een optimale rijervaring voor elke berijder, ongeacht of je de voorkeur geeft aan luxe en comfort of sportiviteit. De A1 en A3 zijn twee bekende namen in de compacte klasse. Meer ruimte nodig voor de hele familie? Dan is er de A4 of A6 Avant. Bekijk ook de elektrische modellen zoals de Q4 e-tron, Q6 e-tron en de Q8 e-tron.

Profiteer van onze Audi acties

Service en onderhoud

Bij Maas-De Koning bent u welkom voor service en onderhoud aan uw Audi. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Bij Maas-De Koning werken gecertificeerde en vakkundige monteurs die met plezier uw auto in topconditie houden.

Als officieel dealer staan wij altijd voor u en uw auto klaar. Wanneer u uw auto bij ons laat onderhouden ben u altijd verzekerd van perfect onderhoud én dat altijd met behoudt van de originele fabrieksgarantie.

Werkplaatsafspraak maken

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Service en onderhoud acties

Loading …
Audi nieuws
Loading …
Audi - Maas-De Koning.
Audi – Maas-De Koning

Uw officiële dealer en servicepartner voor Audi nieuw, occasions, service, onderhoud & APK. Wij zijn volledig ingericht om u als klant met de juiste kennis en kunde van dienst te zijn als het gaat om Audi. In onze showrooms in Capelle aan den IJssel, Uithoorn en Moordrecht hebben wij een ruime tentoongestelde voorraad om het echte Audi gevoel te beleven. Vraag een offerte of proefrit aan voor een nieuwe Audi. Bekijk alle occasions en de aantrekkelijke acties.

Audi Maas-De Koning
Officieel Audi RS-dealer

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Sinds 2022 is Maas-De Koning officieel RS Dealer in Nederland. Hiermee behoren wij tot een exclusief gezelschap waar Audi RS-modellen aangeschaft kunnen worden. Onze vestiging in Moordrecht is geheel ingericht om de ultieme RS-ervaring te kunnen beleven, maar ook bij onze vestiging in Uithoorn kunt u terecht voor meer informatie over RS-modellen.

Kom langs in één van onze Audi vestigingen