MdeKoning-PrivateLease

Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease is opgericht om de consument te beschermen. Maas-De Koning biedt de leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Dit zijn: Volkswagen Private Lease, Audi Private Lease, SEAT Private Lease en ŠKODA Private lease. Deze producten worden onder de voorwaarden van het Keurmerk aangeboden.

Keurmerk Private Lease

Welke zekerheden geeft het keurmerk?

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.  

Leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease herkent u aan het keurmerk-logo.

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Denkt u erover om privé een auto te leasen? Let er dan op dat de het leaseproduct van uw keuze voorzien is van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk biedt u de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden: De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
  • Compleet product: Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten: De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
  • 14 dagen bedenktijd: U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten: Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Waarom private leasen via Maas-De Koning?

  • Private Lease aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease.
  • Zowel onderhoud, reparatie als banden via de officiële dealer.
  • Wij gaan nog een stap verder met vervangend vervoer na 24 uur.

Heeft u interesse in Private Lease via Maas-De Koning?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!