Vervangend vervoer bij M. de Koning

Vervangend vervoer bij Maas-De Koning

Kan ik bij Maas-De Koning terecht voor vervangend vervoer?

Wanneer uw Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats staat, wilt u graag mobiel blijven. Wij helpen u met vervangend vervoer via onze verhuurafdeling Maas-De Koning Autoverhuur. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden en de kosten voor het gebruik van een vervangende auto. Bij het maken van de afspraak, online of telefonisch, kunt u aangeven van welk vervangend vervoer u gebruik wilt maken.

Kan ik gebruik maken van een leenfiets?

Op elke vestiging hebben we een gratis leenfietsen voor u klaar staan. U kunt kiezen tussen een standaard of elektrische fiets. Geef uw wens voor een leenfiets duidelijk aan bij het plannen van uw werkplaatsafspraak. Dan kan onze collega een fiets voor u reserveren.

Kan ik een huurauto gebruiken?

Bij Maas-De Koning Autoverhuur kiest u het gewenste model als uw auto in onze werkplaats staat. Met een wagenpark van ruim 200 auto’s is er keuze genoeg. Van klein tot groot, van diesel tot elektrisch vervangend vervoer in de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.

Vervangend vervoer bij M. de Koning