Een elektrische Škoda rijden

Duurzame premium mobiliteit

Elektrische modellen van Škoda

Škoda gaat versnellen met veel nieuwe elektrische modellen. Met de lancering van vier nieuwe modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wordt het aanbod tot 2026 uitgebreid naar zes volledig elektrische modellen. De toekomst van elektrisch rijden start al dit najaar met de onthulling van onze volledig elektrische compacte SUV: de Škoda Elroq.

Bij Maas-De Koning maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Interesse in een elektrisch model kopen, financieren of private leasen? Wilt u advies over elektrisch rijden? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat hier uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen!

Voordelen elektrisch rijden

  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
  • 22% bijtelling voor zakelijke rijders in 2023

Altijd een elektrische Škoda die bij u past

Er zijn tal van redenen om vandaag elektrisch te gaan rijden, van het profiteren van subsidies en incentives tot het deelnemen aan de beweging voor de duurzame toekomst van onze planeet.

Loading …

De Škoda Enyaq iV voorraad

De Enyaq is in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar en staat klaar voor een proefrit. Ga voor Škoda elektrisch rijden? Kies 1 van de laatste voorraadmodellen! Bekijk hier onze Škoda voorraad. Direct rijden in een nieuwe Škoda Enyaq iV.

Private lease een elektrische Škoda

Rijd elektrisch met alle voordelen van Škoda: voldoende actieradius en slimme features die rijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien?

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in elektrisch rijden in een Škoda?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!