Vindt uw nieuwe SEAT of SEAT occasion!

Bent u op zoek naar een SEAT, Ibiza, Arona, Leon, Ateca of Tarraco? Bij Maas-De Koning kunnen we veel van deze modellen snel en uit voorraad leveren. Profiteer van extra korting bij inruil van uw huidige auto! Wilt u uw nieuwe auto zelf samenstellen, dat kan natuurlijk ook! Profiteer van gunstige Private Lease tarieven of extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.

Profiteer van onze SEAT acties

Loading …

Proefrit aanvragen?

Ervaar SEAT op zijn best tijdens een proefrit! Maak eenvoudig en snel uw afspraak voor een proefrit met een model naar uw keuze. Het maken van een afspraak is gebeurd in slechts 3 simpele stappen!

SEAT Modellen

Loading …
SEAT

Maas-De Koning – Thuis in SEAT

Uw officiële dealer en servicepartner voor SEAT nieuw, SEAT occasions, service, onderhoud & APK in één van onze SEAT service dealer vestigingen. Wij zijn volledig ingericht om u als klant met de juiste kennis en kunde van dienst te zijn als het gaat om SEAT. In onze showrooms hebben wij een ruime tentoongestelde voorraad om het echte SEAT gevoel te beleven. Vraag een offerte of proefrit aan voor een nieuwe SEAT. Bekijk alle SEAT occasions en de aantrekkelijke SEAT acties.

SEAT APK

Werkplaatsafspraak maken

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Onderhoud
Onderhoud
APK
APK
nieuwe autobanden bij M. de Koning
Autobanden
Autoschade
Schadeherstel

Profiteer van onze SEAT After Sales acties

Loading …

Kom langs in onze SEAT vestigingen