Onderdelendienst Maas-De Koning

De Onderdelendienst Maas-De Koning

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens aan jou als zakelijke klant. Wij bieden je naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met jou meedenkt, zodat je de kwaliteit kan leveren die jij jouw klanten belooft. Met oog voor jouw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van jouw bedrijf. Wij doen er alles aan om een vast onderdeel te worden van jouw bedrijf. Let op: Dit is alléén voor zakelijke klanten.

Onderdelendienst 7 punten

Onderdelendienst – Onderdelen bestellen

De onderdelen kun je telefonisch bestellen, maar ook online; bestellen kan dus 24 uur per dag, 7 dagen per week. ‘s Ochtends besteld is ‘s middags geleverd en ‘s middags besteld is de volgende ochtend geleverd. Zo heb je alles snel in huis. De onderdelen kunnen worden besteld via de webshop, die ook een koppeling heeft met Partslink24.

Onderdelendienst – Vaste aanspreekpunten

Onze vakkundige specialisten verzorgen, telefonisch of op locatie, de technische ondersteuning die je nodig hebt. Zo heeft u altijd twee vaste contactpersonen. De buitendienst, die bij je langskomt voor de zakelijke afspraken rond het inkopen van onderdelen. De binnendienst, voor zaken rond het bestellen en leveren van onderdelen en technische ondersteuning.

Onderdelendienst – Slim zaken doen

Je profiteert van heldere inkoopvoorwaarden en scherpe prijzen. Zo bieden wij jou aantrekkelijke marges.

De Onderdelendienst

Stormpolderdijk 38
2921 LL Krimpen aan den IJssel
088 201 34 00
onderdelendienst@maasdekoning.nl

Amsterdamseweg 5-9
1422 AC Uithoorn
0297 513 375
deonderdelendienst@maasdekoning.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag08:00-17:00
Zaterdaggesloten
Zondag gesloten