Diensten van M. de Koning Autoschade

Welkom bij Maas-De Koning Schadeherstel

Maas-De Koning Schadeherstel

Schadeherstel voor alle merken auto’s en MerkZeker schadeherstel voor Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van Maas-De Koning altijd voor u klaar. U kunt altijd rekenen op vakkundig schadeherstel en perfect spuitwerk. Het resultaat? Uw auto is weer als nieuw!

Wij zorgen er tevens ook voor dat u snel weer onderweg bent. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto.

U bent altijd van harte welkom in onze speciale schadeherstelvestigingen. Staat uw auto bij ons in de werkplaats? Onze schadespecialisten doen graag een vrijblijvend aanbod voor het herstel van uw schade.

Waarom schadeherstel bij Maas-De Koning Schadeherstel?

  • Korte wachttijd
  • Korte hersteltijd
  • Vervangend vervoer
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Ieder (vier) jaar BOVAG garantie
  • Erkend duurzaam autoschade hersteller
  • Merkspecialist

Heeft u vragen of ontvangt u graag advies over autoschade herstel en/of de diensten?
Neem dan contact op met onze autoschade experts. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie. Maas-De Koning Schadeherstel is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te bereiken. We helpen u graag!

Maas-De Koning Schadeherstel Krimpen aan den IJssel

Maas-De Koning Schadeherstel Uithoorn

Autoschade

Schade melden?

Wanneer u schade heeft kunt u dat meteen via dit schadeformulier melden. Het melden van schade is gebeurd in een aantal simpele stappen!

M. de Koning Autoschade

Maas-De Koning Schadeherstel

Logo_BOVAG_Erkend_Schadeherstel

BOVAG Erkend Schadeherstel

Het teken dat u bij een ervaren en vertrouwde schadehersteller bent, die jouw schade veilig herstelt. BOVAG garandeert de kwaliteit en veiligheid van het schadeherstel door een moderne kwaliteitsnorm.

MerkZeker schadeherstel

MerkZeker Schadeherstel

Schadeherstel in vertrouwde handen via de M. de Koning merkdealer. Schadeherstel door gecertificeerde specialisten. Exclusief voor de merken: Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Duurzaam Repareren

Duurzaam Repareren

De “Duurzaam Repareren” certificering wordt toegekend aan schadeherstelbedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien.

SchadeGarant

Als gerenommeerd schadeherstelbedrijf zijn wij aangesloten bij SchadeGarant. SchadeGarant verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces. Als het goed is, valt het niet op dat wij er zijn.

Loading …