Audi e-tron

Zakelijk elektrisch rijden

Alles over zakelijk rijden in een elektrische auto

Zakelijk elektrisch rijden

Elektrisch rijden brengt vele fiscale /  belastingvoordelen met zich mee.
De Nederlandse overheid ziet net als wij de noodzaak en potentie van elektrisch rijden. In de toekomst, maar ook nu al. Hierdoor zijn er verschillende kortingsregelingen en belastingvoordelen waar u als eigenaar van een elektrische auto gebruik van kunt maken. Bij aanschaf én gebruik van de auto.

De voordelen van zakelijk elektrisch rijden op een rij:

  • Duurzaam;
  • Ontwikkelde actieradius;
  • Lage onderhoudskosten;
  • Geen wegenbelasting;
  • 16% bijtelling voor zakelijke rijders in 2023 over de eerste 30.000 euro en 22% over het resterende bedrag

Overstappen naar zakelijk elektrisch rijden.

Volkswagen ID7

Actieradius

Met een volle tank benzine komt u verder dan met een volgeladen elektrische auto. Toch komt u met een volle accu tegenwoordig ver genoeg om de dagelijkse kilometers te dekken. Op dit moment zijn er veel elektrische auto’s die 350 km of verder kunnen rijden. In de toekomst wordt de actieradius alleen maar beter.

Volkswagen ID3 laden

Laden

In vergelijking met tanken duurt het opladen langer, echter rijdt u een elektrische auto vaak niet leeg voordat u deze oplaadt. Daarnaast staat de auto meestal ’s nachts thuis, overdag op kantoor of tijdens een (winkel) bezoek te laden waardoor u uiteindelijk niet meer tijd kwijt bent dan wanneer u regelmatig bij het tankstation staat te tanken.

Audi e-tron GT RS

Beleving

De beleving in een elektrische auto is leuk! Naast dat u geen motorgeluid hoort beschikt de auto direct over het maximale vermogen, waardoor u snel kunt accelereren. Ook gaat u anders rijden voor het optimaliseren van de actieradius. Zo geven de meeste auto’s aan wanneer u het gaspedaal los kunt laten zodat de auto rustig rolt naar het stoplicht of de rotonde.

Elektrisch laden

Maas-De Koning biedt u een volledige laadoplossing voor thuis, op het werk en onderweg. Ideaal voor berijders van hybride en elektrische auto’s. Wanneer uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat wel goed. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor zakelijk- én privé. Wat wilt u nog meer.

Elektrisch rijden en laden
Volkswagen ID. 5

Volkswagen elektrische modellen

100% elektrisch rijden voor iedereen.
Met de Volkswagen e-Golf en e-up! hebben we kennis gemaakt met volledig elektrisch rijden. Maar nu zijn er de auto’s van de toekomst, de ID. modellen: volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Audi Q4 e-tron

Audi elektrische modellen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang.
Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke elektrische auto’s er momenteel beschikbaar zijn. Welke elektrische Audi kiest u?

ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens elektrische modellen

Elektrische mobiliteit voor de zakelijke rijder.
Ontdek de toekomst van zakelijke mobiliteit met Volkswagen Bedrijfswagens’ indrukwekkende reeks elektrische modellen. Kies voor innovatie, kies voor elektrisch met Volkswagen Bedrijfswagens. Ontdek vandaag nog hoe onze elektrische modellen jouw bedrijf naar een duurzamere toekomst kunnen leiden.

Skoda elektrisch onderhoud

Škoda elektrische modellen

Vol energie elektrisch rijden in een Škoda.
Ontdek de elektrische modellen van Škoda en omarm duurzame mobiliteit met stijl en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezins-SUV. Ervaar de toekomst van rijden vandaag nog met Škoda’s elektrische modellen en neem een groene stap richting de toekomst!

CUPRA Formentor

CUPRA elektrische modellen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang.
Stap binnen in de toekomst van autorijden met CUPRA’s elektrische modellen. Met baanbrekende technologie en een uniek design leveren de CUPRA modellen een ultieme rijervaring zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Ervaar de beleving en prestaties van de CUPRA modellen.