Audi A8

Alle hybride modellen

Kom alles te weten over de hybride modellen

Welke hybride modellen zijn er?

Wilt u graag meer informatie? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar in 1 van de vestigingen. U vindt alle informatie, inclusief telefoonnummer en e-mailadres, van een vestiging op de desbetreffende vestiging pagina. U kunt ook contact met ons opnemen via de WhatsApp.

De Audi hybride modellen

Audi A3 Sportback
Audi A3 Sportback

Volledig elektrisch, als hybride of alleen op de benzinemotor: de plug-in hybride Audi A3 Sportback TFSI e overtuigt met elke aandrijfvorm. Het systeemvermogen van de 40 TFSI e bedraagt 150 kW/204 PK.

Audi A6 Hybride
Audi A6 Avant en Limousine

De Audi A6 TFSI e heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept en een atletisch design. De Audi A6 Avant TFSI e combineert een 2.0 TFSI-krachtbron met een sterke elektromotor.

Audi A8 Plug-in Hybride
Audi A8

Het beste van twee werelden. Maak kennis met de Audi A8 TFSI e – de comfortabele zakensedan met plug-in hybrideaandrijving. De Audi A8 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij.

Audi Q3 Hybride
Audi Q3

De Audi Q3 45 TFSI e rijdt zuinig en heeft een ruim interieur. Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 45 TFSI e een eigen uitstraling.

Audi Q5 Hybride
Audi Q5 en Q5 Sportback

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi Q5 TFSI e koppelt de voordelen van elektrisch rijden aan de sterke kanten van een TFSI-verbrandingsmotor.

Audi Q8 Hybride
Audi Q8

De Audi Q8 TFSI e combineert een V6-benzinemotor met een elektromotor. Dit topmodel van Audi rijdt sportief, dynamisch en efficiënt.

De Volkswagen hybride modellen

Volkswagen Golf
Volkswagen Golf

De Golf bestaat 50 jaar en is nu vernieuwd. Zoals u hem kent én nu als plug-in hybride. Daarmee rijdt u tot 120 kilometer elektrisch en de rest op benzine indien nodig.

Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat

De Passat Variant is voortaan altijd geëlektrificeerd. Hij biedt premium comfort en heeft nog meer bagageruimte dan z’n voorgangers. Nu als plug-in hybride.

Volkswagen Tiguan bij Maas-De Koning
Volkswagen Tiguan

De populaire Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim. Nu altijd als hybride SUV met een grote portie premium comfort. De nieuwe Tiguan is nu bestelbaar als plug-in hybride

Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg

Of u nu kiest voor de efficiëntie van de elektromotor of de vertrouwde brandstofmotor, de Touareg eHybrid staat garant voor een krachtige en veelzijdige rijervaring.

De Škoda hybride modellen

Škoda Octavia (1)
Škoda Ocatavia Combi

De Octavia Combi is nu ook beschikbaar als 1.4 TSI Plug-in hybride met een maximale elektrische actieradius van 70 km en een gecombineerd verbruik van slechts 1 liter brandstof per 100 km.

Škoda Kodiaq (5)
Škoda Kodiaq

Het silhouet van de Kodiaq onthult een imposante SUV. Hij heeft nieuwe functies, technologieën en een volledig herontworpen interieur. Standaard geleverd met mild-hybride technologie en zal ook beschikbaar zijn als plug-in-hybride variant.

Skoda Superb Combi
Škoda Superb Combi

Of u nu lange afstanden aflegt of dagelijks gebruik maakt van de auto, de nieuwe Superb biedt het ideale comfort. Standaard voorzien van mild-hybride technologie en wordt ook leverbaar als plug-in-hybride.

De SEAT hybride modellen

SEAT Leon (1)
SEAT Leon

Strak design, sportieve weglegging en een interactief karakter. Dat is de SEAT Leon. Krachtig en toch zuinig rijden, mét de zekerheid van een brandstofmotor? De SEAT Leon FR PHEV Business Intense staat voor je klaar. 

SEAT Leon Sportstourer
SEAT Leon Sportstourer

De SEAT Leon Sportstourer PHEV is voorzien van een 48V-accu. De opgeslagen energie ondersteunt de brandstofmotor bij het opstarten en accelereren, dat zorgt voor brandstofbesparing en een lagere CO2 uitstoot.

SEAT Tarraco
SEAT Tarraco

De elektrische motor heeft een actieradius van 51 kilometer, waardoor u kleinere afstanden volledig elektrisch kunt afleggen. Deze plug-in hybride is de ruimste SUV van SEAT en is uitgerust met allerlei extra’s.

De CUPRA hybride modellen

CUPRA Formentor
CUPRA Formentor

Scherpe lijnen, koperkleurige accenten, rijk uitgevoerd en hoogwaardige afwerking. Ervaar het beste van een sportwagen met de voordelen van een SUV. Plug-in Hybride rijden in de Formentor.

Cupra Hybride rijden
CUPRA Leon

Met de CUPRA Leon Plug-in hybride is het eindeloos genieten. Van maximaal 245 PK aan hybride sportiviteit. De sophisticated look en hoogwaardige feel zorgen voor een exclusieve rijervaring.

Cupra Hybride rijden
CUPRA Leon Sportstourer

De CUPRA Leon Sportstourer Plug-in hybride heeft het allemaal: 204 of 245 PK én volop ruimte voor passagiers. Stijl en sportiviteit hand in hand. Op weg naar het beste met CUPRA hybride rijden!