Volkswagen Bedrijfswagens

Bedrijfswagen leasen

Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Bedrijfswagen leasen

Als ondernemer zijn er veel mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Zo kan u voor een gebruikte of nieuwe bedrijfswagen gaan, uit voorraad of volledig zelf configureren naar uw wens. Het op maat maken van de bus op uw wensen qua bedrijfsinrichting is ook mogelijk om te laten doen bij je Maas-De Koning Bedrijfswagens dealer. Naast de keuze van een bedrijfswagen zijn er verschillende mogelijkheden om deze te financieren. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van de financiering van jouw toekomstige bedrijfswagen. 

Leasevormen Bedrijfswagen

Een bedrijfswagen moet niet alleen mobiliteit garanderen, maar ook het werk van een ondernemer vergemakkelijken. Betrouwbaarheid en een goed ontwerp zijn belangrijk. Maas-De Koning Lease biedt een uitgebreide service. Onze onze accountmanagers zijn van begin tot eind verantwoordelijk voor het gehele proces van bedrijfswagens voor onze klanten.

  • Netto Operational lease
  • Full Operational lease
  • Shortlease
  • Sale & Lease back
  • Elektrisch Leasen 

Voorraad jong gebruikte & nieuwe bedrijfswagens

M. de Koning heeft diverse acties voor bedrijfswagens. Profiteer van unieke aanbiedingen dankzij ons inkoopvoordeel. Deze bedrijfswagens zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Volkswagen Bedrijfswagens Flex Lease

Flex Lease Bedrijfswagens

Kies nu, wissel later met Flex Lease

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn rondom Flex Lease van bedrijfswagens? Jij blijft als ondernemer vakwerk leveren. Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals het ontstaan van zero emissie zones en de afschaffing van de bpm-vrijstelling. Het kiezen van een nieuwe bedrijfswagen is daardoor niet gemakkelijk. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel?

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief.

Ontdek de leasevormen

Volkswagen-Caddy-6-opendeuren-MdK-klein-1
Financial lease

Slim vermogen opbouwen. Financial Lease, is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Financial Lease bent u voor een vast bedrag per maand eigenaar van uw personen- of bedrijfswagen.

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter
Full operational lease

Zorgeloos op weg. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe personen- of bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat u hoeft te doen is tanken.

Volkswagen Transporter laadvermogen
Netto operational lease

Netto operational lease is dé ideale leasevorm voor jou als je zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf wilt regelen! 

Volkswagen-Bedrijfswagen-Multivan
Direct afbetalen

Als je over voldoende eigen middelen beschikt is kopen natuurlijk een prima optie. Financieren of leasen is het alternatief om geld vrij te houden voor bijvoorbeeld investeringen in je bedrijf.

Maatwerk

Bakwagen, koelwagen, kipper, oprijwagen of rolstoelbus

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

Volkswagen e-Crafter pickup
MAAS-DE KONING LEASE

Maas-De Koning Lease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maas-De Koning Lease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Heeft u interesse in een Bedrijfswagen leasen?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.