Werken bij Maas-De Koning

Weet wat u beweegt

Werken bij Maas-De Koning

Leuk dat je overweegt om onderdeel te worden van ons team! Graag nemen we je mee in het verhaal achter ons bedrijf, zodat jij precies weet wat je te wachten staat: We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. Kortom we weten goed wat onze klanten en medewerkers letterlijk en figuurlijk beweegt. Of je nu een ervaren technisch expert bent, een administratieve professional, of een andere specialisatie hebt, bij Maas-De Koning staan we voor groei en ontwikkeling. Jouw volgende stap begint hier, dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle vacatures of neem contact op met onze collega Britt van der Spoel van de afdeling HRM via hr@maasdekoning.nl of 0180 55 95 91!

Bij Maas-De Koning bieden wij de merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij bieden verkoop van nieuwe auto’s occasions, onderhoud, apk, lease, verhuur en schadeherstel. Je kunt ons vinden in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nieuwkoop, Rotterdam, Uithoorn en Woerden. Get in the buzzz! Stap jij in voor de rit van je leven? Ontdek wat jouw volgende stap in je carrière is bij Maas-De Koning!

Wat bieden wij?
Naast natuurlijk een goed salaris, krijg je de basis voorwaarden zoals 24 verlofdagen (fulltime), vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, een goed pensioen, de mogelijkheid om een fiets te leasen, personeelskosten op onze eigen producten en uitzicht op een vast contract. Dat zijn echter nog maar de standaard voorwaarden. Net als dat de wereld niet stil staat, sta jij dat hopelijk ook niet. Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels trainingen en opleidingen, of doorgroeimogelijkheden naar een andere functie of afdeling. Wij denken actief met je mee!

Meer weten over werken bij Maas-De Koning, kijk eens bij medewerkers aan het woord en onze vacatures.

Vacatures

Werken bij Maas-De Koning. Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor automotive.

Waar we voor staan
We zijn een combinatie van twee familiebedrijven en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. We weten goed wat onze klanten en medewerkers letterlijk en figuurlijk beweegt. Of dat nou gaat over leasing, elektrificatie of bijvoorbeeld schade. Onze dealerbedrijven zijn erop gericht om aan de vraag van vandaag maar ook aan die van morgen te kunnen voldoen. We bieden de merken Audi, Volkswagen, Seat, CUPRA, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. En daar zijn we trouw in. Immers al meer dan 50 jaar. En onze klanten en medewerkers zijn weer trouw aan ons, sommigen zelfs even zo lang.

Doordat we met 400 collega’s verspreid over 13 vestigingen werken, voelt het overal als een kleine familie. Ondanks de groei van de afgelopen jaren is het menselijk contact een belangrijke kernwaarde voor ons. Wij staan stil bij persoonlijke gebeurtenissen en zijn er voor onze collega’s. Iedereen is benaderbaar en even belangrijk voor de groei en voortbestaan van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk toe gaat, waar vanuit uiteraard ook de benodigde prestaties met elkaar geleverd kunnen worden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen ons vakmanschap en onze service blijft waarderen.

Open sollicitatie
Geen openstaande vacature, maar wel interesse in een baan bij Maas-De Koning?
Leuk! Laat hier je gegevens achter en wij denken graag met je mee!

Meer over werken bij Maas-De Koning

Lees de verhalen uit de praktijk van onze medewerkers 

Medewerkers aan het woord

Medewerker aan het woord. De kracht zit in onze mensen, dus wie kan er beter vertellen over het werken bij ons mooie familiebedrijf.

Erkend leerbedrijf

Maas-De Koning is een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op. Wij willen als organisatie bijdragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Door leerlingen in de gelegenheid te stelen om bij ons praktijkervaring op te doen, leveren wij onze bijdrage aan de autotechnici en verkoopadviseurs van de toekomst.

Stage/BBL

Heb jij een passie voor auto’s en met name voor Volkswagen en Audi? Ben je op zoek naar een leerzame stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht? In al onze bedrijfsonderdelen hebben we doorlopend stageplaatsen beschikbaar voor verschillende MBO, HBO en Universitaire opleidingen.