GTI Modellen

Volkswagen GTI en GTX Modellen

Volkswagen GTI en GTX Modellen

GTI staat voor Gran Turismo Iniezione. De term werd populair nadat Volkswagen hem in 1976 gebruikte als modelnaam voor een sportieve versie van de Volkswagen Golf met een vermogen van 110 pk. GTI is een benaming geworden voor snelle hatchbacks, vaak uitgerust met een motor met meer inhoud en vermogen dan het standaard model. Maas-De Koning heeft de volgende GTI’s;

  • Volkswagen up! GTI. Met zijn krachtige motor en sportieve uiterlijk.
  • Volkswagen Polo GTI, In alles een sportief hoogstandje.
  • Volkswagen Golf GTI. Maximaal sportief rijden. De snelle en sportieve Golf.
Volkswagen Polo GTI
Volkswagen Polo GTI

Volkswagen
up! GTI

De nieuwe up! GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z’n klasse.


Volkswagen
Golf GTI

De rebelse variant van de Golf is terug van weggeweest en klaar om met u de weg op te gaan. Met 245 pk meer vermogen dan ooit en uitgerust met alles waar uw GTI-hart sneller van gaat kloppen. Neem plaats in de typische geruite sportstoelen en houdt u vooral niet in.


Volkswagen
Polo GTI

De nieuwe Polo GTI is vanaf nu te bestellen en hij is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.


Volkswagen GTI Voorraadmodellen

Volkswagen GTX Voorraadmodellen

Volkswagen ID. 5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Volkswagen ID.4 GTX

Maak kennis met het broertje van de ID.4. Met z’n twee elektromotoren worden alle vier de wielen aangedreven en trekt ‘ie razendsnel op. Dat maakt de ID.4 GTX sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Heeft u interesse in Volkswagen GTI of GTX model?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 480.
We helpen u graag!