Team Zakelijke Markt

Meedenken in zakelijke mobiliteit

Maas-De Koning Team Zakelijke Markt

Welkom bij Maas-De Koning Team Zakelijke Markt, waar innovatie en toewijding samenkomen om uw zakelijke doelen te verwezenlijken. Als toonaangevende speler in de markt streven we ernaar om op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen te bieden, die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw onderneming. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden met strategisch advies en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van mobiliteit. Met een focus op duurzaamheid, efficiency en groei, streven we ernaar om langdurige samenwerkingen op te bouwen. Ontdek de kracht van samenwerking en laat Maas-De Koning Team Zakelijke Markt uw partner in mobiliteitsinnovatie zijn.

  • Combinatie van twee familiebedrijven
  • Eigen merkdealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens
  • 13 vestigingen van Krimpen aan den IJssel tot Uithoorn. Tegen de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht aan, maar nooit er midden in.
  • Ruim 60 jaar ervaring in zakelijke mobiliteit
  • Goed opgeleide en gecertificeerde verkoop- en servicemedewerkers én monteurs
  • ISO gecertificeerd en in bezit van certificaat Erkend Duurzaam
  • Eigen leasemaatschappij

Team Zakelijke Markt staat voor u klaar!

Auke Genemans

Uw adviseur op het gebied van zakelijke mobiliteit. Ik denk verder dan alleen het traditionele, met een groot netwerk en biedt mogelijkheden met advies op maat. Graag kom ik langs voor een kennismaking en ga graag de samenwerking aan namens ons zakelijke team. Ik regel het graag en heb een passie voor ons vak”

Accountmanager Zakelijke Markt
06-35112154

Michael van de Velde

“Als mobiliteitsadviseur informeer en adviseer ik bedrijven over zakelijke mobiliteit. Met ons team zakelijke markt bieden wij optimale service en diensten om uw mobiliteitsbehoefte te optimaliseren. Ik kom dan ook graag bij u langs om gericht onze voordelen en mogelijkheden te presenteren. Uw mobiliteitsbeleid efficiënter, duurzamer en makkelijker? Ik regel het”

Accountmanager Zakelijke Markt
06-52545038

Niels Verbeek

“Ik werk al geruime jaren voor Maas-De Koning en de laatste jaren voor team Zakelijke Markt. Mijn doel is om tijdens de gesprekken met onze klanten de wensen en behoefte van onze zakelijke relaties op maat in te vullen en om samen op zoek te gaan naar de beste invulling van uw mobiliteitsbehoefte. Naast mijn passie voor mobiliteit ben ik ook Manschap bij de vrijwillige Brandweer in mijn woonplaats Uithoorn. De steun van Maas-De Koning hierin is voor mij, maar ook voor de maatschappij erg belangrijk! Bent u die ondernemer die verder kijkt dan alleen de auto en opzoek is naar zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met mij op

Accountmanager Zakelijke Markt
06-44454459

Jeroen Suk

“Als manager Zakelijke Markt eindverantwoordelijk voor Team Zakelijke markt. Wat mij drijft in de gesprekken met zakelijke relaties is naast het invullen van uw wensen en behoefte m.b.t. mobiliteit, ik u ook graag voorzie van extra advies. Dat advies gaat al lang niet meer alleen over auto’s maar over de totale mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf, ook voor de collega’s zonder auto van de zaak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Met Team Zakelijke Markt wij in staat u volledig te ontzorgen en zetten wij net dat stapje extra om dat goed voor u te regelen”

Manager Zakelijke Markt
06-52391681

Mobiliteitsoplossingen Zakelijke Markt

De zakelijke klant kan bij Team Zakelijke Markt terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken. Meedenken, helderheid verschaffen en de klant voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing en de daaraan gekoppelde service bieden zijn kernpunten in Team Zakelijke Markt aanpak. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken en diensten en deze vanuit één vast aanspreekpunt in de markt zetten. Met deze kracht biedt Maas-De Koning Team Zakelijke Markt mobiliteitsoplossingen op het gebied van o.a.:

Zakelijk leasen

Maas-De Koning Lease is een leasemaatschappij met een persoonlijke touch. Een universele leasemaatschappij voor alle automerken, met een specialisatie in de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi. Uw persoonlijke lease adviseur.

Autoverhuur & shortlease

Uw vertrouwde aanbieder voor het bieden van zakelijke verhuur en shortlease in uw regio. Onze verhuurvloot bestaat uitsluitend uit auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda Volkswagen Bedrijfswagens.

Lease-a-Bike
Lease a Bike

Een fiets voor iedereen. Door een fiets te leasen kan elk bedrijf zijn werknemers de keuze geven uit een breed scala aan fietstypes. Van e-bikes tot racefietsen. En van bakfietsen tot speed-pedelec of gewoon een stadsfiets.

Extra diensten

Bedrijfswagens op maat

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst om u te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok, Crafter en e-Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan uw bedrijfswensen.

Elektrisch rijden en laden

Laadoplossingen

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Shuttel biedt een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Als werkgever heb je nu eenmaal minder administratie en mobiliteitskosten.

Deze klanten gingen u voor!

Maas-De Koning Team Zakelijke Markt heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met uiteenlopende klanten. Van De Vries en Verburg en Muddebouw tot Coca-Cola, wij vinden voor iedere situatie een passende oplossing.

De vries en verburg
Muddebouw

Contact met het Maas-De Koning Team Zakelijke Markt

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.