Diensten

Bij Maas-De Koning kun tu terecht voor verschillende diensten.

Bandenhotel-mdekoning
Bandenhotel

Bij Maas-De Koning slaan we uw zomerbanden en winterbanden onder de beste omstandigheden op. Zo blijven ze in een perfecte staat en weet u zeker dat u veilig op weg kunt.

Spotrepair
Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van Maas-De Koning Schadeherstel altijd voor u klaar

Vervangend vervoer bij M. de Koning
Vervangend vervoer

Wanneer uw Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats staat, wilt u graag mobiel blijven. Wij helpen u met vervangend vervoer via onze verhuurafdeling. 

ŠKODA webshop
Accessoires

In de webshops vindt u 100% originele merchandise en kleding. De collecties bestaan uit een uitgebreid assortiment aan producten dat met zorg voor jou is samengesteld. Daarnaast vind je in de webshops de originele accessoires die perfect bij je auto passen. De webshop is er voor alle fans en berijders.

De Wasstraat Gouda
De Wasstraat

Onze wasstraten bieden alles wat u zoekt op het gebied van het autowassen, drogen, waxen én polishen van uw auto. Regelmatig wassen verzorgt uw auto maar is ook van belang voor de levensduur van de auto. En een schone auto rijdt fijner en is beter zichtbaar in het verkeer. Kom langs bij onze wasstraten en test onze moderne en uitgebreide programma’s.

avia snelladen
Brandstof en snelladen

Maas-De Koning AVIA tankstation met top kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs. Voor het laden van uw elektrische auto kunt u bij het tankstation Maas-De Koning AVIA terecht. De laadpaal laadt binnen 20-25 minuten de accu voor 80% vol en is te gebruiken zonder starttarief.

Onderdelendienst

Bij Maas-De Koning De Onderdelendienst kunt u terecht voor alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. U kunt deze onderdelen 24/7 bestellen en tot tweemaal per dag laten bezorgen. De collega’s zijn uw aanspreekpunt en bieden deskundige, technische ondersteuning, zodat u altijd de snelheid en kwaliteit kunt leveren die uw klanten van u vragen. Op die manier zijn we bij De Onderdelendienst graag een onderdeel van uw succes.

autoverhuur-mdekoning
Zakelijke autoverhuur

Met een wagenpark van meer dan 200 nieuwe en representatieve huurauto’s, biden wij u een flexibele oplossing voor een auto van 1 dag tot 1 jaar. Onderscheidend in persoonlijk contact, snelle en duidelijke communicatie en een scherp tarief en uw betrouwbare aanbieder.

  • Wagenpark van 200 auto’s
  • Personen en Bedrijfswagens
  • Van 1 dag tot 1 jaar