Elektrisch rijden en laden

Alles over Laden

Laadoplossingen

Alles over Laden

Maas-De Koning biedt u een volledig verzorgde laadoplossing voor thuis, op het werk en voor onderweg. Ideaal voor berijders van hybride of elektrische auto’s. Als uw elektrische auto geleverd is, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Tijdens het bestellen van uw elektrische auto kunt u namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heeft u dan uw laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart geregeld. Voor elektrisch rijden zakelijk of privé, staat Maas-De Koning altijd voor u klaar.

Kies de Maas-De Koning laad-kaart die bij u past

Naast de laadsleutelhanger, krijgt u de Maas-De Koning laad-kaart, waarmee u laadtransacties kunt starten. U kunt kiezen tussen ‘Shuttel Basis’ en ‘Shuttel Mobiliteit’. Met Shuttel Basis krijgt u een kaart, waarmee u kunt parkeren. Zo heeft u de laadkosten en parkeerkosten op één maandelijkse factuur.

Kiest u voor Shuttel Mobiliteit dan kunt u de Shuttel kaart ook gebruiken als OV-chipkaart in de trein, tram, bus en metro. Een OV-fiets, een Greenwheels auto of een taxi regelt en betaalt u ook gemakkelijk via Shuttel. Alle vervoerskosten betaalt u achteraf.

Let op; de Shuttel kaarten worden vanaf januari 2020 uitgegeven tegelijk met de levering van de elektrische auto. Volkswagen e-Golf klanten die dit jaar gaan rijden, ontvangen de Shuttel laadsleutelhanger. Begin volgend jaar wordt u benadert over de uitgifte van de Shuttel kaart.

Wilt u meer weten over Elektrisch rijden? Wij helpen u graag verder.

Elektrisch rijden met Shuttel Services

Prijzen laadoplossingen

Geïnteresseerd in de volledige laadoplossingen van Shuttel Services? Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal zorgeloos kunt laden. Laadpunt thuis en/of Laadpunt op de zaak met een Gratis laadsleutelhanger, direct toegang tot 300.000 laadpunten.

MdeKoning-Thuisladen
Thuisladen

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan bent u thuis altijd verzekerd van een laadplek. U kunt een laadpunt kopen en als leaserijder heeft u ook de optie deze op te nemen in uw leasecontract. De kosten zitten dan gewoon in uw leasebedrag.

MdeKoning-Inzicht in uw laadsessies
Inzicht in uw laadsessies

Als u een thuislaadpunt via Shuttel koopt heeft u gelijk inzicht in al uw laadsessies via de Shuttel portal. Tevens kunnen uw laadkosten direct met uw werkgever, leasemaatschappij of eigen zaak worden verrekend.

MdeKoning-Loadbalancing
Loadbalancing

Onze laadpunten zijn standaard voorzien van loadbalancing. Hierdoor houdt het laadpunt tijdens het laden rekening met wat u op dat moment in de rest van het huishouden aan elektriciteit verbruikt en past daar de laadsnelheid op aan. Zo voorkomt u onnodige netverzwaringen en terugkerende netbeheerkosten.

MdeKoning-Laadsleutelhanger
Uw eigen laadsleutelhanger

De laadsleutelhanger van Shuttel is uw laadpas. Omdat hij aan de autosleutel hangt, heeft u ‘m altijd bij de hand. Met de laadsleutelhanger start u het laden van uw elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van uw laadkosten kunt u kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement.

MdeKoning-Zakelijk laden
Zakelijk laden

Bij zakelijke klanten gaat het veelal om de installatie van meerdere laadpunten. Shuttel Services kan maatwerk oplossingen voor uw bedrijfsterrein leveren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een groot aantal dubbele laadpunten inclusief aanpassing van de stroomvoorziening. Het volledige traject van offerte tot en met installatie van de laadoplossing kan door ons worden verzorgd. Heeft u een eigen installateur? Dan kunnen wij de laadoplossing samen met uw installateur realiseren.

Elektrisch Rijden-thuisladen
Extra voordeel

Koopt u een elektrische Audi of Volkswagen en gaat u gebruikmaken van de Shuttel kaart? Dan bieden wij u samen met deze automerken leuke extra’s zoals:

  • Gratis rijtraining t.w.v. € 150,-
  • 10% korting in de webshops van Audi en Volkswagen.

Heeft u interesse in laadoplossingen?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.