Volkswagen Bedrijfswagens

Bedrijfswagen Maatwerk

Een passende Bedrijfswagen

Bedrijfswagen Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of u nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt.

Met showrooms in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Uithoorn zijn wij altijd in de buurt. Ook voor een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn uw Volkswagen Bedrijfswagens van harte welkom bij een van onze werkplaatsen of wilt u advies over Bedrijfswagen Maatwerk? Kom dan vooral eens langs bij onze vestigingen!

Volkswagen Bedrijfswagens voorraad

Carrosseriebouw

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. 

Voor elke vakman met een echte bus de juiste ombouw en inrichting

BWG Gesloten Laadbak

Gesloten Laadbak

We creëerden samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter Gesloten Laadbak. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak (geschikt voor klein rijbewijs).  Deze kan voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Voor wie echt zware ladingen vervoert, is er de Crafter Chassis met dubbellucht (met vier achterwielen op de achteras). 

BWG Kipper

Kipper

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is gebaseerd op een Transporter of Crafter chassis-cabine. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. De lage tildrempel maakt het mogelijk je vracht snel in en uit te laden. De Kipper heeft een laadvermogen tot 2.250 kg. De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is gebaseerd op een Transporter of Crafter chassis-cabine. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. De lage tildrempel maakt het mogelijk je vracht snel in en uit te laden. De Kipper heeft een laadvermogen tot 2.250 kg.

BWG Koelwagens

Koelwagens

De Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen is in samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk ontwikkeld om goederen op de juiste temperatuur te vervoeren met het HACCP keurmerk. De koelwagens zijn voorzien van een naadloze afwerking en ingebouwde LED-verlichting. De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter en e-Crafter en tevens leverbaar als solar koelwagen. 

BWg Open laadbak

Open laadbak

Bij bedrijfswagenombouw is de open laadbak een populaire keuze voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Voornamelijk omdat deze Volkswagens tegen een stootje moeten kunnen, robuust zijn en geheel naar wens en op maat zijn in te richten. De open laadbak maakt het mogelijk om gemakkelijk grote objecten te transporteren. Iedere klus klaar voor het ruige werk. Belangrijkste voordelen op een rij:

  • ARBO gecertificeerd.
  • Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik.
  • Speciale in- en ombouw naar jouw wensen
BWG Rolstoelbus

Rolstoelbus

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de nieuwe Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien. Gemakkelijk en comfortabel 4 rolstoelpassagiers vervoeren. Volkswagen Bedrijfswagens helpt rolstoelvervoer naar een steeds hoger plan. Constant zoeken we naar innovatie, net als onze development-partners. Vergaand onderzoek wees uit wat rolstoelbus-chauffeurs en hun passagiers exact willen. Het resultaat: een innovatieve rolstoelombouw die onder meer voorzien is van rolstoelplaatsen die je met een centrale hendel vergrendelt en ontgrendelt. Ideaal dus voor de bestuurder, bukken is namelijk niet meer nodig. 

Nieuw: de e-Crafter rolstoelbus

BWG Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen bedrijfswagen en voor elke branche zijn er mogelijkheden om van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen te maken. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk!

BWG Bus betimmering

Bus betimmering

Ben je op zoek naar de juiste laadruimte inrichting voor jouw bedrijfswagen, zodat producten tijdens het vervoeren niet beschadigen? Een simpele en effectieve manier voor het inrichten van jouw laadruimte, is je laadruimte betimmeren. Hierbij kun je denken aan een ”houten bedrijfswageninrichting”’. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw laadruimte te beschermen. Je kunt je bedrijfswageninrichting zelf samenstellen. Uiteraard zijn de vloer, wanden en lat-om-lat betimmering geheel afgestemd op de maatvoering van jouw bedrijfswagen. 

Vragen over Bedrijfswagen Maatwerk?

Bespreek uw wensen met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze zakelijke mobiliteit adviseurs.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!