Volkswagen ID. Buzz Cargo

Vanaf
€ 43.250
Financial lease (***)
€ 575
Zakelijke lease (**)
€ 709

ID. Buzz Cargo. De elektrische bus.

Een eerbetoon aan een icoon
Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo. Het design is onmiskenbaar een eerbetoon aan de legendarische T1. Maar bovenal haalt u met de ID. Buzz Cargo de allernieuwste technologie uit de Volkswagen ID. modellen in huis. Zo onderstreept u het innovatieve en duurzame karakter van uw onderneming. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius en een super snelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor jouw bedrijfsvoering. En de diverse subsidiemogelijkheden maken de ID. Buzz Cargo extra aantrekkelijk. Er zijn twee varianten te kiezen binnen de ID. Buzz modellen: de ID. Buzz als personenwagen en de ID. Buzz Cargo als bedrijfswagen.

Wilt u de Volkswagen ID. Buzz Cargo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Volkswagen ID. Buzz Cargo tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo.

  • Aanhanger mogelijk
  • Actieradius van 400 km
  • 2 of 3 zitplaatsen op de eerste zitrij
De ID. Buzz Cargo nu met € 8.250 voordeel
Naar de actie

Volkswagen ID. Buzz Cargo op voorraad

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

De Volkswagen ID. Buzz Cargo

Lease de Volkswagen ID. Buzz Cargo

Rijd elektrisch met alle voordelen van Volkswagen: voldoende actieradius en slimme features die rijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien?

ID Buzz Cargo

Ontdek de highlights van de ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID. Buzz Cargo
Samen richting de toekomst

De nieuwe elektrische ID. Buzz zet de toon voor de toekomst van mobiliteit. Voor het eerst ontwikkelde Volkswagen Bedrijfswagens een compleet nieuwe elektrische bus. Volledig van de grond af aan. Of het nu gaat om ruimtegebruik, connectiviteit of aandrijving: het concept van de ID. Buzz is baanbrekend.

Volkswagen ID. Buzz Cargo
ID. Buzz. Nieuw gevoel van ruimte. Meer flexibiliteit

Of het nu in de stad is of in het dorp. Werk, privé of alles wat daar tussenin zit. De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker en prettiger. Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen. 

Volkswagen ID. Buzz Cargo
ID. Buzz Cargo. Opnieuw ontworpen laadruimte. Voor nieuwe uitdagingen

Wat verwacht u van een bestelwagen van de toekomst? Elektrische aandrijving, voldoende laadruimte, geschikt voor lange afstanden. De ID. Buzz Cargo heeft het allemaal, en meer. Alle reden om over te stappen op een elektrische Volkswagen bedrijfswagen.

Volkswagen ID. Buzz
De Volkswagen ID. Buzz als gezinsauto?

Maak kennis met de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz. Ontdek het nieuwe design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Daarnaast heeft deze personenwagen de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat is de actieradius van de ID. Buzz Cargo?

De ID. Buzz Cargo is klaar voor lange afstanden en heeft een actieradius van 422 kilometer WLTP. Dat is verder dan welke elektrische bedrijfswagen ook.

Wat is het trekgewicht van de ID. Buzz Cargo?

Met de optionele trekhaak kan de Volkswagen ID. Buzz Cargo ladingen tot 1.000 kg trekken!

Wat zijn de afmetingen van de ID. Buzz Cargo?

Voertuiglengte in mm: 4.712
Voertuigbreedte zonder buitenspiegels in mm: 1.985
Voertuighoogte in mm (H3): 1.932 – 1.953
Standaard wielbasis in mm: 2.989
Maximale laadruimte in m3: 3,9 (1. zitrij met tussenschot)
Maximale laadlengte in mm: 2.208
Lengte laadvloer in mm (L1):
2.208 (met achterklep)
2.232 (met achterdeuren)
Maximale laadbreedte in mm (B1, B2): 1.732 (max. laadbreedte tussen de wielkasten: 1.230)
Maximale laadhoogte in mm (H4): 1.257
Hoogte van de laaddrempel in mm (H2): 623
Maximaal laadvermogen in kg: 650 – 516

Heeft u interesse in de Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz cargo?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.