Alles over Volkswagen Bedrijfswagens

Alle informatie die u nodig heeft op één plek.

Alles wat u moet weten over Volkswagen Bedrijfswagens.

Het lijkt eenvoudig om een bedrijfswagen aan te schaffen, maar met de opkomst van steeds meer milieu zones, het aflopen van de BPM-vrijstelling in 2025, schommelende energieprijzen en talloze andere onzekere factoren, is het maken van de juiste keuze geen makkelijke. Moet het een elektrische bedrijfswagen zijn? Een hybride model? Of toch nog een keer kiezen voor diesel? De beslissing hangt natuurlijk af van uw specifieke situatie. Wij helpen u graag verder in deze zoektocht!

Met showrooms in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Uithoorn zijn wij altijd in de buurt. Ook voor een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn uw Volkswagen Bedrijfswagens van harte welkom bij een van onze werkplaatsen of wilt u advies over Bedrijfswagen Maatwerk? Kom dan vooral eens langs bij onze vestigingen!

BPM-vrijstelling Bedrijfswagens verdwijnt.

Per 1 januari 2025 vervalt de bpm-vrijstelling en wordt vanaf dan berekend op basis van CO2-uitstoot. Is vergroenen een optie?

Veranderingen in de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens worden geïmplementeerd als onderdeel van de overheid’s ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. In lijn met dit doel en de plannen om de verkoop van (bedrijfs)auto’s met verbrandingsmotoren vanaf 2030 te verbieden, heeft de overheid besloten de bpm-vrijstelling te beëindigen. Deze stap is bedoeld om ondernemers aan te moedigen bewust te kiezen voor schoner vervoer, met een specifieke focus op voertuigen met geen tot weinig CO2-uitstoot. In de gratis whitepaper “voorsorteren 2024” leest u meer over dit onderwerp.

Bij Maas-De Koning kunnen wij u van allerlei oplossingen voorzien. Van brandstofmotoren tot plug-in hybride en vol elektrisch. Van Caddy tot Crafter!

Volkswagen Caddy Maxi (1)

Bedrijfswagen Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of u nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt.

Kom langs voor al het advies dat u nodig heeft met betrekking tot Maatwerk. U kunt langskomen in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Uithoorn. Ook voor een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres

Volkswagen Bedrijfswagens

De start van Zero Emission Zones.

Nederland heeft de ambitie om in 2050 emissievrij te zijn. Om dat te bereiken heeft de overheid een aantal maatregelen genomen die van directe invloed zijn op ondernemers. Een onderdeel van dit plan zijn de Zero Emission Zones.

Zero Emission Zones (ZEZ) zijn specifieke gebieden waar alleen voertuigen zijn toegestaan die geen schadelijke emissies uitstoten tijdens het rijden. Het doel van deze zones is om de luchtkwaliteit te verbeteren, de impact van luchtvervuiling te verminderen en de gezondheid van de inwoners te bevorderen. In Zero Emission Zones worden traditionele voertuigen op fossiele brandstoffen worden beperkt of verboden, terwijl elektrische en voertuigen worden aangemoedigd.

Vanaf 1 januari 2025 zullen de eerste 26 grote steden gaan starten met de Zero Emission Zones. In de gratis whitepaper “voorsorteren 2024” leest u meer over dit onderwerp.

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter

Zero-Emissie Kentekencheck

Op de website opwegnaarZES.nl kunt u aan de hand van uw kenteken checken of uw bedrijfswagen in 2025 de zero-emissie zones in mag. Tevens vindt u alle informatie over de ZE-zones.

Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Uw Volkswagen Bedrijfswagen financieren, leasen of kopen?


Wat onderscheidt full operational lease van financial lease, en wat zijn de voordelen en nadelen van elk van deze opties? Overweegt u om een nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen aan te schaffen met eigen middelen? Een aantal voordelen zijn

Volkswagen Financial Lease

✔ U bent direct economisch eigenaar

✔ Fiscale voordelen waaronder: afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek

✔ Lagere maandbedragen door slim gebruik van de restwaarde

Volkswagen Full Operational Lease

✔ Geen omkijken naar reparatie en onderhoud.

✔ Inclusief wegenbelasting, all risk dekking, internationale pechhulp.

✔ Gemak 

Volledig kopen met eigen geld

✔ U bent eigenaar van de bedrijfswagen.

✔ De restwaarde is volledig voor u.

✔ Fiscaal voordeel: recht op investeringsaftrek.

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter

Voor Mekaar bij Volkswagen Bedrijfswagens.

Neem contact op met uw Volkswagen Bedrijfswagens Adviseur

Rob Rutjes
06-51475743
Capelle aan den IJssel

Peter Kraaijeveld
06-43236561
Krimpen aan den IJssel

Niels van der Voorn
06-53456222
Gouda

Coen van Putten
06-46400442
Gouda

Lennaert Bos
06-58978433
Uithoorn

Raymond van Voorthuijzen
06-51475743
Alphen aan den Rijn

Vragen over alles rondom Volkswagen Bedrijfswagens?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Kom langs in onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen!