Bandenwissel

Bandenwissel bij Maas-De Koning

Waarom moet ik voor een bandenwissel naar Maas-De Koning?

Bij Maas-De Koning kunt u altijd terecht voor een bandenwissel. Van het wisselen van een complete wielen set tot het omzetten van band naar velg. Onze vakbekwame monteurs helpen u graag verder op weg.

Voor Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u altijd welkom in onze vestigingen! Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en servicebehoeften van uw auto.

Wat zijn de prijzen van een bandenwissel?

Geef uw auto opnieuw een sublieme wegligging
Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe prijzen voor Uniroyal- en Continental zomerbanden! Alleen uw autobanden wisselen is uiteraard ook mogelijk

TypePrijs
Wisselen complete set€ 49,-
Wisselen complete set + opslag€ 109,-
Bandenwissel op huidige velgenset€ 109,-
Bandenwissel op huidige velgenset + opslag € 159,-
APK Keuring olie

Bandenhotel

Waarom het bandenhotel?
Bij Maas-De Koning slaan we uw zomerbanden en winterbanden onder de beste omstandigheden op. Zo blijven ze in een perfecte staat en weet u zeker dat u veilig op weg kunt.

  • U kunt direct of op korte termijn terecht voor de wisseling;
  • Bij verkoop van uw auto kun je direct terecht om uw banden op te halen; afspraak maken is niet nodig;
  • De kans op beschadigen van uw velgen tijdens de transporten wordt voorkomen;
  • De kans op zoekraken tijdens de transporten en in de grote opslaghallen is hierdoor niet aanwezig;
  • Wilt u de exacte status van uw banden weten? Wij kijken direct voor u, of samen met u, in de opslag om deze exact te bepalen.

U kunt bij Maas-De Koning terecht voor het het opslaan van een set wielen met winter- of zomerbanden in het Bandenhotel.

Autobanden service bij M. de Koning

Vaker gestelde vragen:

Wanneer moet ik de banden van mijn auto vervangen?

Wettelijk gezien moet de profieldikte van de band minimaal 1.6 millimeter zijn. Tijdens de APK wordt uw auto afgekeurd als het profiel minder 1.6 millimeter dik is. Voor een echt veilige en comfortabele rij-ervaring kunt u beter al iets eerder uw banden laten vervangen. We adviseren voor zomerbanden een minimale dikte van 2 millimeter en voor winterbanden 4 millimeter.

Hoe weet ik de juiste bandenmaat van mijn auto?

Uw bandenmaat leest u gemakkelijk af aan de zijkant van de huidige banden die op uw auto gemonteerd zijn. Uiteraard doet de monteur het ook graag voor u.

Waarom moet ik mijn bandenspanning regelmatig controleren?

Een te lage bandenspanning is slecht voor de prestaties van uw auto. Uw banden slijten sneller, de grip op de weg vermindert en het brandstofverbruik neemt toe. De aanbevolen bandenspanning van uw auto vindt u aan de binnenzijde van het portier of van de tankklap. Bij vrijwel elk tankstation kunt u de spanning weer op peil brengen.

Waarom zou ik voor autobanden naar Maas-De Koning gaan?

Er zijn veel verschillende merken, typen en maten autobanden. Wij weten als geen ander welke band het meest geschikt is voor uw auto. Ook weten onze monteurs alles over de juiste afstelling van het onderstel. Dit zorgt ervoor dat uw autobanden gelijkmatig slijten en de levensduur van uw banden zo lang mogelijk is.

Kan ik bij Maas-De Koning ook mijn bandenwissel laten uitvoeren?

Zeker, onze monteur verwisselt uw banden graag. Komt de temperatuur boven de 7 graden? Dan is het tijd om zomerbanden onder uw auto te laten zetten. Als het temperatuurpeil juist weer zakt onder de 7 graden, kunt u het beste uw banden laten omwisselen voor winterbanden. Plan hier online uw afspraak.

Bekijk onze acties

Loading …