Volkswagen Crafter

Maximaal formaat. In alles groots.

Vanaf
€ 35.150
Financial lease (***)
€ 559
Zakelijke lease (**)
€ 704

Volkswagen Crafter. Maximaal formaat. In alles groots.

De Crafter is een doordachte en luxe bestelwagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Via de lage instap komt u in verrassend veel ruimte terecht die u slim kunt inrichten. De Volkswagen Crafter heeft ook een elektrische variant namelijk de e-Crafter. Heeft u toch interesse in een wat kleinere, compacte bedrijfswagen dan is daar natuurlijk altijd nog de Caddy Cargo!

Wilt u de Volkswagen Crafter kopen, financieren of private leasen via Maas-De Koning? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u het gekozen Volkswagen Bedrijfswagen model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Uitrustinglines; kies makkelijk en voordelig
  • Crafter Trendline: een sterke basis
  • Crafter Comfortline: extra gemak en comfort
  • Crafter Highline: maak indruk als geen ander
  • Crafter Exclusive Edition: extra luxe voor een harde werker
Technische gegevens Crafter
Volkswagen Crafter 8
Lengte5.986 mm
Breedte2.427 mm
Hoogte2.355 – 2.590 mm
Laadruimte9,3 – 11,3 m³
Zijschuifdeur (LxH)1.311 x 1.487 – 1.822 mm
Achterklep (LxH1.552 x 1.505 – 1.840 mm
Draaicirkel13,9 m
Max. laadgewicht3.098 kg
Volkswagen Crafter 9
Lengte6.836 mm
Breedte2.427 mm
Hoogte2.355 – 2.798 mm
Laadruimte13,6 – 16,1 m³
Zijschuifdeur (LxH)1.311 x 1.487 – 1.822 mm
Achterklep (LxH1.522 x 1.740 – 1.840 mm
Draaicirkel16,9 m
Max. laadgewicht2.959 kg
Volkswagen Crafter 10
Lengte7.391  mm
Breedte2.427 mm
Hoogte2.355 – 2.835 mm
Laadruimte15,5 – 18,4 m³
Zijschuifdeur (LxH)1.311 x 1.487 – 1.822 mm
Achterklep (LxH1.552 x 1.505 – 1.840 mm
Draaicirkel16,9 m 
Max. laadgewicht2.873 kg

Volkswagen Crafter op voorraad

De Volkswagen Crafter is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Crafter en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Crafter uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen Crafter

Wat is het verschil tussen full operational lease en financial lease en wat zijn de voor- en nadelen? Of overweegt u om met eigen geld een Crafter te kopen? De keuze is aan u! Wij van Maas-De Koning helpen u graag op weg.

Ontdek de highlights

De Volkswagen Crafter
Eenvoudiger laden

Til zware pakketten het voertuig in. Stapel grote pallets in de laadruimte. Laad grote voorwerpen in via de achterdeur. Laden en lossen is hard werken. De Crafter Bestelwagen maakt het u gemakkelijker.

De Volkswagen Crafter
Bestuurderscabine

Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

De Volkswagen Crafter
Breed aanbod aandrijflijnen

De Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd.

De Volkswagen Crafter
Ontspannen de weg op

Op onoverzichtelijke bouwplaatsen en kleine bospaden, in smalle straten of bij rukwinden op de snelweg: de innovatieve veiligheids- en assistentiesystemen in de Crafter Bestelwagen ondersteunen u bij moeilijke situaties. Dit zorgt ervoor dat u veilig en ontspannen op uw bestemming aankomt.

Wat is mijn auto waard?

Intelligente systemen voor meer veiligheid

Met meer dan 15 innovatieve assistentiesystemen heb je in de nieuwe Crafter zeer betrouwbare “copiloten” aan boord. Kritieke situaties worden in een vroeg stadium herkend, en op veilige wijze vermeden of opgelost. Hieronder lichten we een aantal cruciale assistentiesystemen toe.

Volkswagen Crafter 4
Gemakkelijk inparkeren

Dankzij sensor- en cameraondersteunde hulpsystemen parkeert u de Crafter heel eenvoudig goed in. Wilt u het sturen geheel uit handen geven dan is dit ook mogelijk. Enkele optionele systemen, zoals de aanhangwagenmanoeuvreerhulp of de parkeerassistent, nemen het inparkeren gericht van u over!

Volkswagen Crafter 5
Trailer Assist maakt inparkeren een eitje

De tegen meerprijs leverbare aanhangwagenmanoeuvreerhulp “Trailer Assist” manoeuvreert automatisch en nauwkeurig uw Crafter met aanhangwagen op lastige parkeerplekken. Ook vergemakkelijkt het systeem het nauwkeurig achteruitrijden bij het aansturen van laadplateaus en andere doelen.

Volkswagen Crafter 6
Veiligheid boven alles

De Volkswagen Crafter kopen is een duurzame en slimme keuze: hij kent nauwelijks grenzen. Maar veiligheid staat altijd bovenaan. De standaard geleverde veiligheidssystemen, zoals het vervolgongevalreductiesysteem of het elektronische stabiliseringsprogramma ondersteunen u als bestuurder en zorgen zo voor meer veiligheid.

Volkswagen Crafter 7
Jouw steun en toeverlaat in kritieke situaties

Het standaard ingebouwde vervolgongeval-reductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongeval-reductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Veelgestelde vragen

Wat is het laadvermogen van de Crafter?

Het laadvermogen van een Volkswagen Crafter is tot 3.103 kg.

Welke uitvoeringen zijn er van de Crafter?

De Volkswagen Crafter heeft 3 verschillende uitvoeringen. In volgorde van vanafprijs is dat de Trendline, Highline en Exclusive. Momenteel is er ook nog een speciaal Hero Pakket verkrijgbaar!

Heeft u interesse in de Crafter?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.