Volkswagen Caddy Cargo

Compact formaat, enorm comfort.

Vanaf
€ 19.570
Financial Lease (***)
€ 339
Zakelijke lease (**)
€ 515

Volkswagen Caddy Cargo. Compact formaat, enorm comfort.

Als een van de meest gebruikte bedrijfswagens op de markt, is de Volkswagen Caddy een onmisbaar gereedschap voor hardwerkende vakmensen zoals u. Dagelijks klaren duizenden vakmensen klussen met de Caddy. Al jarenlang is de Caddy de compacte bedrijfswagen bij uitstek van Volkswagen Bedrijfswagens, en de Volkswagen Caddy Cargo is completer dan ooit tevoren. Een stukje compacter dan de Volkswagen Transporter maar dat maakt de Caddy Cargo zó populair. Ervaar hem nu!

Wilt u de Volkswagen Caddy Cargo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u het gekozen Volkswagen Bedrijfswagen model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Voor mekaar. Met de Caddy Cargo.

  • Nog zuiniger.
  • Hoge standaard in veiligheid.
  • Meerdere assistentiesystemen.
  • 4MOTION de sterkste onder de 4×4 motoren.
  • Caddy Cargo Maxi: langste laadruimte in zijn klasse.
  • Nog meer opbergruimte.
  • Bewezen Volkswagen kwaliteit.
  • Groot laadvermogen.

Volkswagen Caddy Cargo op voorraad

De Volkswagen Caddy Cargo is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen Caddy Cargo

Slim vermogen opbouwen? Rijd nu met financial lease al een Volkswagen Caddy Cargo vanaf € 339 per maand. Met financial lease bent u de eigenaar van de bedrijfswagen en zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar. Full operationeel lease is natuurlijk ook mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de beste oplossing voor uw wensen.

Nu vanaf € 339 p/m

Caddy Cargo

Ontdek de highlights van de Caddy Cargo

Voelbaar comfortabel

Bespaar uzelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heeft u alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en passagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. 

Infotainment

Het infotainment systeem van de Caddy Cargo helpt u nog beter door uw dag en overtuigen door intuïtieve bediening, uitstekende connectiviteit en goed geluid. De Caddy Cargo kan worden voorzien van een groot aantal connectiviteitsopties. 

Ruimte

De Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al sinds in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren.

Volkswagen Caddy Cargo Maxi

Omdat hardwerkende vakmensen zoals u dagelijks duizenden klussen met de Caddy Maxi klaren. Omdat hij een zee aan extra laadruimte biedt. En… omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. Daarom ontwikkelden we de volledig nieuwe Caddy Cargo Maxi. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Met al het goede van de Caddy, plus standaard een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet.

Volkswagen Caddy Maxi (1)
Volkswagen Caddy Maxi (2)
Volkswagen Caddy Maxi (3)

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de Caddy Cargo?

De Volkswagen Caddy Cargo is direct al leverbaar vanaf €19.570 excl. BTW!

Wat is de garantie op een Volkswagen Caddy Cargo?

Er is altijd 4 jaar garantie op een Caddy en reparaties. 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en rijdt u met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in uw nieuwe Caddy.

Wat zijn de afmetingen van de Caddy Cargo?

Lengte: 4.500 mm
Breedte: 1.614 mm
Hoogte: 1.856 mm
Laadruimte / Volume: 3,1 m³
Zijschuifdeur (L x H): 703 / 1.096 mm
Achterklep (L x H): 1.234 / 1.130 mm
Draaicirkel: 11,4 m  
Maximaal laadvermogen: 771 kg
Maximaal Trekgewicht: 1.400 / 1.500 kg
Maximaal Totaal gewicht: 2.150 – 2.350 kg

Heeft u interesse in de Volkswagen Caddy?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.