Welke autoschade

Bij M.de Koning kunt u terecht voor verschillende soorten autoschade.Wist u dat de meest voorkomende autoschades bumperschade, deukschade, lakschade en krasschade zijn? Daarnaast komen wij de volgende schades ook vaak tegen: stoeprandschade, spiegelschade, blikschade, dorpelschade, hagelschade, koplampschade, roestschade, ruitschade, steenslag schade & stormschade!

Autoschade-bijspuiten-bumper
Bijspuiten bumper

Het bijspuiten van de voorbumper van bumper wordt uitgevoerd door onze professionele autospuiterij. Wij beschikken over de juiste expertise, materialen en verfkleuren om de klus op een hoogwaardige manier uit te voeren. Gedeeltelijk spuiten in plaats van de gehele bumper demonteren en spuiten is voor u voordelige oplossing en met het resultaat gaat u zeer tevreden zijn.

Spotrepair
Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van M. de Koning altijd voor u klaar