Maas-De Koning Schadeherstel Uithoorn

Diensten van Maas-De Koning Schadeherstel

Bekijk hier meer informatie over alle diensten

Diensten

Schadeherstel voor alle merken auto’s en MerkZeker schadeherstel voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van Maas-De Koning altijd voor u klaar. Bekijk hier alle diensten van Maas-De Koning Schadeherstel!

Waarom schadeherstel bij Maas-De Koning Schadeherstel?

  • Gebruik van originele onderdelen
  • Passend vervangend vervoer
  • Ieder (Vier) jaar Focwa garantie
  • Erkend duurzaam autoschade hersteller
  • Merkspecialist

Heeft u vragen of ontvangt u graag advies over autoschade herstel en/of de diensten?
Neem dan contact op met onze autoschade experts. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie. Maas-De Koning Schadeherstel is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te bereiken. We helpen u graag!

Maas-De Koning Schadeherstel Krimpen aan den IJssel

Maas-De Koning Schadeherstel Uithoorn

Diensten van Maas-De Koning Schadeherstel

Autoschade uitdeuken
Auto uitdeuken zonder spuiten

Onverhoopt schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder te spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd! Vanaf € 75,-

M. de Koning Autoschade
Spotrepair plaatselijk bijspuiten

Spot Repair is een speciale methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen. Lakbeschadigingen worden hersteld door een lokale reparatie. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk. Vanaf € 129,-

Elektrisch schadeherstel
Schadeherstel elektrische auto’s

Rijdt u in een auto vol met High Tech techniek? Heeft deze moderne auto schade opgelopen? Geen zorgen, onze medewerkers zijn opgeleid tot High Tech autoschade specialisten. Dat houdt in dat u met al uw schade op het gebied van elektrische of hybride voertuigen ook bij ons terecht kunt!

Auto lakschade
Auto lakschade

Lakschade aan de auto is een vrij brede term. Lakschade kan door verschillende oorzaken ontstaan en daardoor ook op verschillende manieren worden hersteld. De meest voorkomende lakschades zijn krassen, zandkrassen en erosie.

Autoruit reparatie
Autoruit reparatie en vervanging

Een sterretje in uw voorruit kan gebeuren. Is de schade aan uw voorruit groter dan een 2 euromunt, of is er schade aan een andere ruit dan de voorruit? In dat geval kan de ruit niet meer gerepareerd worden, en moet deze worden vervangen. Wacht dus niet te lang met een reparatie. Dan kunt u weer zorgeloos de weg op.

Interieurschade
Interieurschade auto

Brandgaatje of klein scheurtje in de autobekleding of het auto interieur? Is uw dashboard of auto interieur beschadigd door andere redenen? Met speciale technieken kunnen wij beschadigingen aan het dashboard of de bekleding repareren zodat de schade compleet verdwenen is! Vanaf € 125,-

Velgen reparatie

U bent recentelijk langs een stoeprand gereden of u heeft op een andere manier velgschade opgelopen? Geen nood; speciaal voor iedereen die te kampen heeft met krassen, deuken of zelfs kleine krommingen in de velg biedt Maas-De Koning Schadeherstel de oplossing. Maak daarom snel een afspraak! Vanaf € 89,-

M. de Koning Autoschade - Inbraak
Auto inbraakschade

Er is ingebroken in uw auto. Uw auto is daardoor beschadigd geraakt en er zijn spullen gestolen. Ook bij een poging tot inbraak kan er veel schade zijn. Deze schade kunt u uiteraard ook laten repareren bij Maas-De Koning Schadeherstel!

Auto hagelschade
Auto hagelschade

Hagel kan behoorlijk veel schade aanrichten. Ook met de auto ontkomt u niet altijd aan hagelschade, bijvoorbeeld omdat u net onderweg bent of omdat u de auto heeft geparkeerd. Laat uw hagelschade repareren bij Maas-De Koning Schadeherstel!

Autoschade

Schade melden?

Wanneer u schade heeft kunt u dat meteen via dit schadeformulier melden. Het melden van schade is gebeurd in een aantal simpele stappen!

Kom langs bij Maas-De Koning Schadeherstel