Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Rijklaar vanaf
€ 71.385
Private lease vanaf
€ 1.190
Zakelijk lease vanaf
€ 1110 € 915

De Audi Q8 e-tron. Tot 578 kilometer actieradius

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron. De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek. Heeft u interesse in de Q8 e-tron? Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen. Kunt u niet wachten om in te stappen?

 • Sportief, comfortabel en efficiënt
 • In 5,6 seconden van 0-100 km/h
 • Actieradius van maximaal 578km*
 • Dé sportiefste rijbeleving

Audi Q8 e-tron en Q8 Sportback e-tron

Het verschil tussen de Q8 e-tron en de Q8 Sportback e-tron ligt voornamelijk in de vormgeving. Terwijl de Q8 e-tron een meer een traditionele SUV-vorm heeft, kenmerkt de Q8 Sportback e-tron zich door zijn coupé-achtige daklijn, wat resulteert in een sportievere uitstraling. In termen van functionaliteit en prestaties delen ze nagenoeg dezelfde technologie en specificaties, inclusief aandrijflijnopties, actieradius en functies zoals de actieve lane assist.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Een SUV met veel ruimte.

 • Een groter bereik tot 578 km.
 • Acceleratie 0-100 km/h in 5,6 sec.
 • 408 PK.
 • Opladen van 10% tot 80% in 31 minuten.
Audi Q8 e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron

De coupéversie van de Q8 e-tron.

 • Een maximaal actieradius tot 595 km.
 • Opladen tot maximaal 170 Kw.
 • 590 liter bagageruimte
 • Opladen van 10% tot 80% in 31 minuten.

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Ontdek onze voorraad

Lease de Audi Q8 e-tron

Private Lease de Q8 e-tron

Rijden in een gloednieuwe Q8 e-tron? Kies dan voor Audi Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Audi. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q8 e-tron

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q8 e-tron

Ontdek de highlights

Lichtend voorbeeld

De Q8 e-tron zet de juiste accenten voor toonaangevende elektrische mobiliteit. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen, een hertekende voorkant en het optionele Singleframe-projectielicht.

Een impuls voor dynamiek

De nieuwe Q8 e-tron blinkt uit met zijn rijdynamiek. Via Audi drive select zijn de settings van de standaard adaptive air suspension te bepalen, waaronder Efficiency en Sport. Dankzij een verbeterd onderstel stuurt hij nog gewilliger door bochten.

Nieuwe elektrische rijervaring

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie met de elektromotoren. Profiteer van de extra tractie en stabiliteit door de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving. Daarnaast dragen de adaptive air suspension en diverse geavanceerde rijhulpsystemen bij aan de rijdynamiek. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel actieradius heeft de Q8 e-tron

De Q8 e-tron heeft een actieradius tot 578 kilometer.

Hoeveel actieradius heeft de Q8 Sportback e-tron

De actieradius van de Q8 Sportback e-tron bedraagt 595 kilometer.

Kan de Audi Q8 e-tron een aanhanger of caravan trekken?

Ja, De Q8 e-tron kan een caravan of aanhangwagen trekken van maximaal 1.800 kilogram.

Heeft u interesse in de Audi Q8 e-tron?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!