Audi e-tron GT

Rijklaar vanaf
€ 112.980
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 1455

De Audi e-tron GT. Pure sportiviteit en moderne luxe

De Audi e-tron GT, een volledig elektrische sedan die naast de bestaande SUV-modellen Q4 e-tron en Q8 e-tron beschikbaar is. Als eerste elektrische Gran Turismo van Audi combineert de e-tron GT quattro de sportiviteit van de toekomst met de kenmerkende eigenschappen van Audi. Het interieur is voorzien van moderne, hoogwaardige elementen en de nieuwste technologische features. Met zijn krachtige en sportieve prestaties staat de e-tron GT garant voor een opwindende rijervaring. Ontdek de ultieme combinatie van luxe en elektrische innovatie met de Audi e-tron GT quattro.

Wilt u de Audi e-tron GT kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u dit model tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • 100% elektrisch
  • Quattro vierwielaandrijving
  • Actieradius 487km
  • Acceleratie 0-100 km/h 4,1 sec

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Audi e-tron GT voorraad

De Audi e-tron GT is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe e-tron GT en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe e-tron GT uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Zakelijke Lease de Audi e-tron GT

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi e-tron GT RS

Ontdek de highlights

Audi e-tron GT RS
Ook als sportieve RS-uitvoering

Het design van beide modellen straalt kracht en dynamiek uit. De uitgebouwde spatborden, specialse bumpers, een grote spoorbreedte en de spoiler bovenaan de achterklep zijn beeldbepalend voor het sportieve exterieur.

Audi e-tron GT
Audi verlichting op zijn best

Over de volle breedte van de achterkant loopt een strook met verlichting. Die kan een lichtanimatie vertonen. De ledachterlichten eindigen in een tweepuntige vorm. Voor het eerst op een Audi: de gecombineerde achteruitrijlampen annex knipperlichten.

Audi e-tron GT
Expressieve accenten
De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details. Van de slimme luchtinlaten aan de voorkant via de luchtgeleidende wielkasten tot aan de in het oog springende achterdiffuser. Afhankelijk van de rijomstandigheden wordt de aerodynamica actief aangepast.
Audi e-tron GT
Sportief interieur

Hij laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl. Met dit ontwerp is gekozen voor materialen die de wereld minder belasten, denk aan het volledig ledervrije interieur.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat is de acceleratiesnelheid van de e-tron GT?

De acceleratie snelheid van 0 naar 100 km/h is 4,5 seconden.

Wat is de topsnelheid van de e-tron GT?

De topsnelheid van de e-tron GT ligt op 210 km/h. De Audi e-tron GT RS heeft andere specificaties.

Hoe snel kan een Audi e-tron GT laden?

De laadsnelheid van de Audi e-tron GT is maximaal 270 kW bij een snellader (DC).

Heeft u interesse in de Audi e-tron GT?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.