Audi A1 Sportback

Audi A1

Leverbaar als Sportback en Allstreet

Rijklaar v.a.
€ 30.272
Private lease (p/mnd)
€ 459 € 434
Zakelijk lease vanaf
€ 475

Audi A1 Sportback en Allstreet.

De nieuwste Audi A1 Sportback, een evolutie van zijn voorganger met een opvallend ontwerp. Zo vallen de scherpe lijnen en hoekige vormen van de voorzijde vallen direct op, met een sleuf tussen de motorkap en de stoere grille, een knipoog naar de legendarische Audi Sport Quattro. De compacte hatchback van Audi springt er uit met zijn sportief en karakteristiek design. De vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

De Audi A1 Allstreet is zonder twijfel een voorloper op het gebied van cross-overs, die de toon zet voor de toekomst. Met zijn opvallende en stoere design biedt deze wagen een unieke uitstraling, die net als de Sportback volledig naar eigen smaak te personaliseren is. Met zijn uitstekende wendbaarheid is dit model perfect geschikt om moeiteloos door de drukke stad te manoeuvreren.

Wilt u de Audi A1 Sportback of Allstreet kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de A1 sportback of de A1 citycarver tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

 • Zuinige en krachtige motoren
 • Lane assist
 • Nieuwste assistentiesystemen
 • Audi sound system
 • Meer ruimte en comfort
 • Adaptive cruise control
 • Audi virtual cockpit
 • Brede en lage Singleframe-grille

Audi A1 Sportback en A1 Allstreet

Het verschil tussen de A1 Sportback en de A1 Allstreet ligt voornamelijk in de vormgeving. De Audi A1 Allstreet kenmerkt zich door zijn cross-over uiterlijk, wat resulteert in een hogere instap. In termen van functionaliteit en prestaties delen ze nagenoeg dezelfde technologie en specificaties en aandrijflijnopties.

Audi A1 Sportback

Sportief en karaktervol.

 • Licht- en regensensor
 • LED koplampen.
 • Smartphone interface

Audi A1 Allstreet

De excentrieke crossover.

 • Audi virtual cockpit
 • LED achterlichten
 • Zwarte sideskirts

Audi A1 Sportback

Audi A1 voorraad

De Audi A1 Sportback en Audi A1 Allstreet zijn uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe A1 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi A1 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te kopen,  bestellen, financieren of leasen?

Lease de Audi A1

Private Lease de Audi A1

Rijden in een gloednieuwe Audi A1? Kies dan voor Audi Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Audi. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi A1

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi-A1-Private-Lease

Ontdek de highlights

Audi A1 Sportback
Sportback

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort hij meteen punten. De aankleding binnenin en buiten is volledig te personaliseren.

Allstreet

Een expressieve trendsetter. De Allstreet is een crossover met veel pluspunten.

Interieur

Futuristisch, intuïtief, digitaal. De bediening van deze auto is supermodern en gebruiksvriendelijk.

Rijbeleving

Dankzij zijn compacte afmetingen voelt dit model zich overal thuis, van stadsplein tot snelweg.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel bagageruimte heeft de Audi A1?

335 liter aan bagageruimte.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Audi A1?

De A1 heeft 5 zitplaatsen.

Wat is het gemiddeld verbruik van de Audi A1?

Het verbruik (gemiddeld) is: 5,8–5,5 l/100km *WLTP.

Heeft u interesse in de Audi A1?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.