Werken bij Maas-De Koning

Stage / BBL

Leren bij Maas-De Koning
Heb jij een passie voor auto’s en met name voor Volkswagen, SEAT, Skoda, CUPRA en Audi? Ben je op zoek naar een leerzame stage, leer- werkplek of afstudeerstage? In al onze bedrijfsonderdelen hebben we stageplaatsen beschikbaar voor verschillende MBO en HBO opleidingen. Naast de stageplekken in de werkplaats, het magazijn en de sales hebben we ook mogelijkheden op onze stafafdelingen.

Erkend leerbedrijf

Maas-De Koning is een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op. Wij willen als organisatie bijdragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Door leerlingen in de gelegenheid te stelen om bij ons praktijkervaring op te doen, leveren wij onze bijdrage aan de autotechnici en verkoopadviseurs van de toekomst.

Een belangrijk deel van diverse MBO-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenoemde beroepspraktijkvorming (bpv). De Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) verplicht MBO-leerlingen het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf staat Maas-De Koning voor:

  • Jou als leerling een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij de opleiding.
  • Je de gelegenheid geven om alles te leren over de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij jouw gekozen opleidingsrichting.
  • Iedere vestiging heeft één of meerdere leermeesters. Je wordt als leerling gekoppeld aan een leermeester. De leermeester is jouw eerste aanspreekpunt en bewaakt samen met jou de voortgang van de verplichte praktijkonderdelen. Tevens onderhoud jouw leermeester contact met jouw BPV begeleider.

Van jou verwachten we dat je leergierig bent, je vragen stelt en bereidt bent om alles aan te pakken op weg naar het behalen van het diploma!

Maas-De Koning biedt jaarlijks diverse stage (BOL) en leer-werkplekken (BBL) aan. Wil je eens kijken of leren bij Maas-De Koning bij jou past? Vul via onderstaande knop jouw gegevens in en wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.