Volkswagen T-Cross bij M. de Koning

Volkswagen T-Cross

Geef kleur aan uw leven.

Rijklaar vanaf
€ 30.540
Private lease vanaf
€ 479
Zakelijk lease vanaf
€ 435

Volkswagen T-Cross. Geef kleur aan uw leven

Maak kennis met de eigenzinnige SUV van Volkswagen. De T-Cross maakt de SUV familie van Volkswagen compleet. Naast de stoere en robuuste uitstraling is er aan ruimte geen gebrek. U zult verrast zijn hoeveel ruimte en functionaliteit de T-Cross te bieden heeft. De T-Cross kunt u tot in detail personaliseren met een ruime keuze aan lak kleuren, designpakketten, lichtmetalen velgen en decorinleg mogelijkheden. Er zijn verschillende aantrekkelijke uitvoeringen beschikbaar van de Volkswagen T-Cross.

Wilt u de Volkswagen T-Cross kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de T-Cross tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Crossover Design
  • Ruimtelijk interieur
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Krachtig en efficiënt
  • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
  • Leverbaar met de nieuwste features
  • Een interieur naar jou smaak
  • Tot 1.100 kg trekgewicht
Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

Volkswagen T-Cross voorraad

De T-Cross is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de T-Cross

Private Lease de T-Cross

Rijden in een gloednieuwe T-Cross? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de T-Cross

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen T-Cross

Klaar voor wat kleur in uw leven?

Ontdek de highlights

Niet in een woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Stoer

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoeft u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Functioneel

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat u hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z’n klasse, namelijk 455 liter. Neemt u uw surfplank mee? Dan klapt u gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Cross?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.