Volkswagen Polo

Vol van zichzelf.

Rijklaar vanaf
€ 24.690
Private lease vanaf
€ 399 € 354
Zakelijk lease vanaf
€ 376

Volkswagen Polo. Vol van zichzelf.

Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de Volkswagen Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem. De Volkswagen Polo is zoveel meer.

Wilt u de Volkswagen Polo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Polo tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Front assist
  • Voetgangersherkenning
  • Active info display
  • Kenmerkende dynamische lijnen
Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Lease de Polo

Private Lease de Polo

Rijden in een gloednieuwe Polo? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Polo

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Ontdek de highlights

Uniek uiterlijk, typisch Polo

Met zijn compacte formaat en unieke accenten schittert de polo waar u ook gaat. Wat zijn de meest opvallende kenmerken? Dit is het front met een optionele LED-lichtbalk om de matrix LED-koplampen te verbinden.

Extra blik op de weg

De Volkswagen Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op uw auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, krijgt u natuurlijk nog veel meer dan dat.

Laat u versteld staan

Schijn feller dan de rest, met de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting op uw Polo. Ook de achterkant van uw Polo staat in de schijnwerpers. Daar vindt u namelijk de optionele LED-achterlichten met geïntegreerde dynamische knipperlichten.

Standaard alles wat u wilt

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van uw slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat u altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vindt u ook IQ.DRIVE Travel Assist op uw Polo en combineert u nog veel meer systemen. 

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.