Volkswagen Polo buitenkant exterieur Maas-De Koning

Volkswagen Polo

De populairste auto in zijn segment 

Rijklaar vanaf
€ 26.990
Private lease vanaf
€ 349 € 334
Zakelijk lease vanaf
€ 429

Volkswagen Polo: completer dan ooit!

In 1975 lanceerde Volkswagen de Polo als het ideale antwoord op de groeiende vraag naar compacte auto’s. Bijna vijftig jaar later behoudt de Volkswagen Polo onverminderd zijn populariteit. Dit is geen toeval, aangezien de auto in de loop der jaren steeds aantrekkelijker, geavanceerder, veiliger en comfortabeler is geworden. Met het gestroomlijnde design, het uitgebreide interieur en de ruime keuzemogelijkheden, de Polo weet ieder hart te veroveren.

Standaard rijk uitgerust met o.a:

  • Lichtmetalen 15 inch velgen
  • Airconditioning
  • Multifunctioneel stuurwiel
  • LED Matrix verlichting
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Multimediasysteem met touchscreen

Wilt u een Polo kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Polo tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

DSG meerpijs € 2.000

Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Lease de Polo

Private Lease de Polo

Rijden in een gloednieuwe Polo? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Polo

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen Polo lease nieuw occasion

Ontdek de highlights

Maas-De Koning VW
Uniek uiterlijk, typisch Polo

Met zijn compacte formaat en unieke accenten schittert de Polo waar u ook gaat. Wat zijn de meest opvallende kenmerken? Dit is het front met een optionele LED-lichtbalk om de matrix LED-koplampen te verbinden.

Maas-De Koning VW
Extra blik op de weg

De Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op uw auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, krijgt u natuurlijk nog veel meer dan dat.

Maas-De Koning VW
Laat u versteld staan

Schijn feller dan de rest, met de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting op uw Polo. Ook de achterkant van uw Polo staat in de schijnwerpers. Daar vindt u namelijk de optionele LED-achterlichten met geïntegreerde dynamische knipperlichten.

Maas-De Koning VW
Standaard alles wat u wilt

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van uw slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat u altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vindt u ook IQ.DRIVE Travel Assist op uw Polo en combineert u nog veel meer systemen. 

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Veelgestelde vragen

Hoeveel liter inhoud heeft de bagageruimte van een Volkswagen Polo?

De bagageruimte heeft een minimale inhoud van 355 liter.

Wat is het gewicht van een Volkswagen Polo?

Massa rijklaar weegt de Volkswagen Polo 1168 kilogram.

Wat is de topsnelheid van een Volkswagen Polo?

De topsnelheid varieert van 171 – 242 km/h afhankelijk van het type motor.


Wat is de tankinhoud van de Polo?

Er kan 40 liter brandstof getankt worden.

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.