Volkswagen ID.3

De elektrische Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

Rijklaar vanaf
€ 39.990
Private lease vanaf
€ 529 € 499
Zakelijk lease vanaf
€ 590

Volkswagen ID.3

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

De ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens binnen de ID. Family. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. De overige modellen binnen de ID. Family zijn tot nu toe de Volkswagen ID.4, ID.5 en ID.7.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

Wilt u de Volkswagen ID.3 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.3 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Ruimtelijk interieur
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Krachtig en efficiënt
  • De nieuwste veiligheidssystemen aan boord
  • Leverbaar met de nieuwste features
  • Tot 1.100 kg trekgewicht

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Volkswagen ID.3 op voorraad

De Volkswagen ID.3 is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen ID.3 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen ID.3 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen ID.3

Private Lease de ID.3

Rijden in een gloednieuwe ID. 3? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de ID.3

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Volkswagen ID3

Ontdek de highlights

Volkswagen ID.3
De basis voor veel ruimte.

De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

vw ID.3
Alles onder controle

De slimme navigatie onthoudt bestemmingen en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief.

Volkswagen ID.3
Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu.

Volkswagen ID.3
Tot 550 kilometer

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van maximaal 550 km WLTP

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat is de actieradius van de ID.3?

De Volkswagen ID.3 heeft een actieradius tot 559 km. Actieradius houdt in hoeveel KM de Volkswagen ID.3 kan rijden op een volle accu onder de beste omstandigheden.

Welke uitvoeringen zijn er van de ID.3?

De vernieuwde Volkswagen ID. 3 is leverbaar in vier uitvoeringen: de Pro, Pro Business, Pro S en Pro S Business. De Pro en Pro Business hebben een 150 kW (204 pk) sterke elektromotor met achterwielaandrijving en 310 Nm aan koppel.

Waar staat ID.3 voor?

Volkswagen heeft met de ID. Family de lijn van volledig elektrische auto’s in het assortiment gebracht. De ID staat voor “Intelligent Design” en het cijfer 3 staat in dit geval voor de plek die de auto inneemt binnen de Family.

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.3?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.