De Volkswagen ID.4

De elektrische SUV van Volkswagen met een actieradius tot 528 kilometer.

Rijklaar vanaf
€ 44.990
Private lease vanaf
€ 740
Zakelijk lease vanaf
€ 658

Volkswagen ID.4: Ontdek de volledig elektrische SUV

Maak kennis met de Volkswagen ID.4, de volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 kilometer. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. De ID.4 deelt zijn geavanceerde MEB-platform met zijn elektrische verwanten, de ID.3, ID.5, ID.Buzz en de nieuwe Volkswagen ID.7.

Wilt u de Volkswagen ID.4 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.4 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Actieradius tot 528 kilometer
  • 543 liter kofferruimte
  • Aanhanger of caravan? 1.000 kilogram trekgewicht

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Volkswagen ID.4 op voorraad

De Volkswagen ID.4 is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen ID.4 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen ID.4 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen, bestellen, financieren of leasen?

Maak kennis met de ID.4

Lease de Volkswagen ID.4

Private Lease de ID.4

Rijden in een gloednieuwe ID. 4? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de ID.4

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

De elektrische volkswagen id.4 bij Maas De Koning

Ontdek de highlights van de ID.4

 ID.4 GTX Maas-de Koning
De ID.4 GTX

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Ontdek de nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID. 

Volkswagen ID.4
Vorm met een functie

Een goed design moet ook functioneel zijn. Vooral bij elektrische auto’s.

Volkswagen ID.4
De ID.4 luistert naar je

De ID.4 is een auto die naar je luistert.
Eenvoudig met je stem te besturen. 

Volkswagen ID.4
Slimme verlichting

De IQ.Light LED Matrix koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt.

Wat is mij auto waard?

Veelgestelde vragen

Wat kost de Volkswagen ID.4?

De ID.4 is beschikbaar vanaf € 44.990

Wat is de actieradius van de Volkswagen ID.4?

De ID.4 heeft een bereik tot maximaal 528 kilometer. De ID.4 Pure met een accupakket van 52 kWh heeft een actieradius van 361 kilometer. De Pro Advantage met een accupakket van 77 kWh heeft een bereik van 528 kilometer.

Kan de Volkswagen ID.4 een aanhanger of caravan trekken?

De ID.4 kan een aanhanger of caravan trekken met een maximaal gewicht van 1000 kilogram

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.4?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.