Volkswagen Caddy

Volkswagen Bedrijfswagens zakelijke lease

Volkswagen Bedrijfswagens zakelijke lease

Wanneer u veel moet rijden voor uw werk, is een Volkswagen Bedrijfswagen zakelijk leasen een optie voor u. Dit is mogelijk als zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder van een grotere vloot. Bij Maas-De Koning kunt u kiezen uit een ruim aanbod Volkswagen Bedrijfswagens geschikt voor zakelijk leasen. Wij bieden u de mogelijkheid om de Volkswagen Bedrijfswagen te leasen die aan uw wensen voldoet. Zakelijk leasen biedt de voordelen van rijden in een Volkswagen Bedrijfswagen tegen een vast maandbedrag, waardoor ondernemers zekerheid hebben over de kosten en zorgeloos de weg op kunnen.

Voordelen zakelijk rijden in een Volkswagen Bedrijfswagen

  • Vooraf bepaald maandtarief
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Overzichtelijke administratie

De verschillende Volkswagen Bedrijfswagens leasevormen

Volkswagen ID Buzz

Full Operational lease

Volkswagen Bedrijfswagens full operational lease is perfect voor de leaserijder die alles goed geregeld wil hebben en die écht geen omkijken wil hebben naar zijn vervoer. U betaalt met full operational lease een vast bedrag per maand. Natuurlijk kunt u het brandstofbeheer of de laadpas ook toevoegen aan de overeenkomst.

Financial lease

Voor de zakelijke rijder die helderheid en zekerheid wil. Met Volkswagen Bedrijfswagens financial lease rijdt u snel weg in uw nieuwe Volkswagen en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Volkswagen Caddy

Shortlease

Volkswagen Bedrijfswagens Shortlease is een leasevorm waarbij flexibiliteit centraal staat. U zit niet vast aan langlopende contracten, maar blijft te allen tijde flexibel en mobiel. Onze contracten zijn dagelijks opzegbaar, zo betaalt u enkel voor de momenten dat je de auto ook echt nodig hebt.

MAAS-DE KONING LEASE

Maas-De Koning Lease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maas-De Koning Lease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Top 3 Volkswagen Bedrijfswagens zakelijke lease modellen

Dit zijn ze, de 3 populairste zakelijke leaseauto’s van Volkswagen Bedrijfswagens. De Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter zijn gekozen als meest populaire zakelijke lease modellen. Is het tijd voor een nieuwe leaseauto, maar bent u nog aan het oriënteren? Maas-De Koning biedt alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen met u naar de meest optimale en scherpste invulling. Wij denken graag met u mee!

Interesse in Volkswagen Bedrijfswagens zakelijke lease?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 085 019 7264. We helpen u graag!

Zakelijk contact

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.