SEAT Ibiza

Stap in de stoere hatchback van SEAT.  

SEAT Ibiza

De nieuwste SEAT Ibiza van de vijfde generatie onderscheidt zich door de geavanceerde technologieën en extra beenruimte. Bovendien is de Ibiza nog comfortabeler, intelligenter en zuiniger gemaakt. Het design is ook zorgvuldig ontworpen met strakke lijnen en een brede carrosserie, die de sportiviteit van de Ibiza benadrukken. Als u het zelf wilt ervaren, nodigen wij u uit om de Ibiza mee te nemen op avontuur en verrast te worden.

Wilt u de SEAT Ibiza kopen, financieren of private leasen? Of wilt u de Ibiza tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

SEAT Ibiza voorraad

De SEAT Ibiza is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT Ibiza uit voorraad te kiezen of een nieuwe SEAT Ibiza te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe SEAT, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Private lease de SEAT Ibiza

Rijden in een gloednieuwe Ibiza Kies dan voor Seat Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Seat. 

Ontdek de highlights

Seat Ibiza
Hier draait alles om

Meer zien. Meer weten. Meer genieten. Op 8.25 inch touchscreen vind u alles wat u nodig hebt. Van telefooncontacten tot muziek en apps.

Seat Ibiza
Eye-catcher

Zien en gezien worden in de Ibiza. Overdag en in het donker een eyecatcher dankzij LED verlichting.

Seat Ibiza
DAB+

Uw favoriete radiozender klinkt nóg beter dankzij DAB+. De digitale radio speelt elk nummer haarscherp af.

Heeft u interesse in de SEAT Ibiza?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.