M. de Koning Volkswagen ID.3

Elektrisch

Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Volkswagen-ID3

Volkswagen elektrische modellen

100% elektrisch rijden voor iedereen.
Met de Volkswagen e-Golf en e-up! hebben we kennis gemaakt met volledig elektrisch rijden. Maar nu zijn er de auto’s van de toekomst, de ID. modellen: volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Audi-Q4-e-tron

Audi elektrische modellen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang.
Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke elektrische auto’s er momenteel beschikbaar zijn. Welke elektrische Audi kiest u?

Voorraad elektrisch

Ruil uw oude auto in voor een nieuwe elektrische auto uit voorraad? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor elektrsich te kiezen. Vraag naar de aantrekkelijke inruilmogelijkheden, vraag een offerte aan of maak een proefrit.

Heeft u interesse in Elektrisch rijden?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!