Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7: De elektrische sedan met een actieradius tot wel 618 kilometer

Rijklaar vanaf
€ 57.990
Private lease vanaf
€ 
Zakelijk lease vanaf
€ 883

Volkswagen ID.7: Een eerste elektrische sedan

De Volkswagen ID.7 is de allereerste volledig elektrische sedan van Volkswagen. Voortbouwend op het succes van de ID.3, ID.4, ID.5 en de iconische ID. Buzz. De Volkswagen ID.7 heeft indrukwekkende actieradius van tot 618 kilometer. Het vooruitstrevende, stijlvolle en aerodynamische ontwerp resulteert niet alleen in opvallende looks, maar biedt ook een ruim interieur van formaat.

De ID.7 is nu te configureren en bestellen. Als het vlaggenschip binnen de elektrische ID. familie biedt deze strak gelijnde sedan indrukwekkende functies. Met een bereik tot wel 700 kilometer, een geavanceerd bedieningsconcept, klimaatbeheersing en meer, zet hij nieuwe standaarden.

Wilt u de Volkswagen ID.7 kopen, financieren of private leasen? Of wilt u de ID.7 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • 532 liter bagageruimte
  • Actieradius tot 618 kilometer
  • In ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Volkswagen ID.7 voorraad

De Volkswagen ID.7 is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen ID.7 en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe ID.7 uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen,  bestellen, financieren of leasen?

Zakelijk lease de ID.7

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Ontdek de highlights

Met één swipe genieten van de zon

U kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met ‘smart glass’. Dit betekent dat u door een simpele swipe met de hand of via stembediening, het dak kan laten switchen van donker naar licht. Zo geeft de ID.7 een nóg fijnere rijervaring.

Slimme verlichting

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kunt u de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat uw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heeft u bijvoorbeeld net gesport of bent u onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel uw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden

Altijd de juiste temperatuur

Met de komst van de ID.7 introduceren we ook een nieuwe vorm van airconditioning. Zo start de airco al zodra u naar de auto toe loopt. En kunt u de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zegt u bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen uw handen. Heel handig in de winter dus.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilogram kan een Volkswagen ID.7 trekken?

De ID.7 kan maximaal 1000 kilogram geremd trekken.

Is de ID.7 ook beschikbaar als stationwagen?

Nog niet, maar er staat een ID.7 tourer gepland voor 2024.

Wat zijn de afmeting van de Volkswagen ID.7?

Lengte: 4961 mm
Breedte: 1862 mm
Hoogte: 1520 mm
Wielbasis: 2971 mm
Massa Rijklaar: 2172 kg

Wat is de topsnelheid?

De topsnelheid van de ID.7 is 180 km/h

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.7?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.