Volkswagen ID.3

Alles over verzekeren & financieren

Compleet en zorgeloos

Voor iedere portemonnee een echte Autoverzekering

Of u nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld uw Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen occasion of een zeer complete all-risk autoverzekering voor uw nieuwe Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen. Bij Financial Services heeft u voor elke portemonnee de juiste verzekering.

Nieuwwaarde garantie tot zelfs 5 jaar

De all risk Autoverzekering biedt u standaard 1 jaar nieuwwaarde garantie. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een auto van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. U kunt deze periode uitbreiden naar zelfs 5 jaar.

Schadeherstel met 100% originele onderdelen

Maas-De Koning dealer herstelt uw auto snel en vakkundig met 100% originele onderdelen. Uw voordeel: geen waardeverlies bij inruil.

Vrijwillig eigen risico

Net als bij een ziektekostenverzekering kun u voor een hoger eigen risico kiezen, waardoor de premie aanzienlijk kan worden verlaagd. Kies voor € 250, € 500, € 750 of € 1.000 vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.

Dekkingsoverzicht Autoverzekering bij Maas-De Koning

WA

 • Schade aan andere personen en auto’s

WA + Beperkt Casco

 • Schade aan andere personen en auto’s
 • Ruit-, brand-, storm-, hagel-, inbraak- en diefstalschade
 • Altijd schadeherstel via de Volkswagen dealer
 • Vervangend vervoer bij diefstal
 • Vervangend vervoer bij total loss
 • Vervangend vervoer tijdens de reparatieduur
 • Geen eigen risico bij schadeherstel via de Volkswagen dealer

All risk

 • Schade aan andere personen en auto’s
 • Ruit-, brand-, storm-, hagel-, inbraak- en diefstalschade
 • Altijd schadeherstel via de Volkswagen dealer
 • Vervangend vervoer bij diefstal
 • Vervangend vervoer bij total loss
 • Vervangend vervoer tijdens de reparatieduur
 • Geen eigen risico bij schadeherstel via de Volkswagen dealer
 • 1 jaar nieuwwaarde garantie, te verlengen tot 3 of 5 jaar
 • 3 jaar aanschafwaarde garantie (voor auto’s tot 6 jaar oud)
 • Schade aan eigen auto door eigen schuld

Uw auto financieren

Voor het financieren van een auto zijn meerdere mogelijkheden. Wilt u eigenaar worden van de auto en deze volledig afbetalen of gaat de voorkeur uit naar lage maandlasten en om de 3 á 4 jaar een nieuwe auto te rijden? U kunt kiezen voor Financial lease of Privé Plan, ook wel bekend als private lease. Bekijk vooraf goed welke autofinanciering het beste bij u past, wanneer u hier vragen over heeft? Stel ons dan gerust uw vragen, dan geven wij u hier antwoord op.

Financieren, leasen en verzekeren

Financial Services geeft u de zekerheid dat financieren, leasen en verzekeren worden verzorgd door een betrouwbare financiële instelling. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op veel kennis en ervaring op het gebied van financieren, leasen, verzekeren en mobiliteit. Die combinatie maakt onze dienstverlening uniek.

 • Financieren. Wij bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten een passende financieringsoplossing. We geven de ondernemer zekerheid en helderheid met Financial Lease en helpen de particuliere rijder op weg met het Privé Plan.
 • Leasen. Een auto leasen is niet meer weg te denken in Nederland. Zowel zakelijk als privé helpen we u graag op weg.
 • Verzekeren. De Volkswagen Autoverzekering biedt unieke voordelen en bij schade wordt alles geregeld door Maas-De Koning dealer.

Private Lease

Wilt u een nieuwe auto rijden die zelf naar wens is samengesteld? En wilt u precies weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease echt iets voor u. Samen vooruit!

Privé Plan

Het Privé Plan maakt het mogelijk weg te rijden in een nieuwe auto voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Volkswagen Private Lease

Operational Lease

Wanneer u uw financiële middelen wilt blijven aanwenden voor de kernactiviteiten van uw onderneming, kies dan voor Operational Lease. De inhoud, omvang en daarmee de tarieven van het operational leasecontract zijn geheel af te stemmen op uw wensen.

Financial Lease

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw Audi op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.

Privé plan

Met Privé Plan (huurkoop) kiest u voor een financiering en maakt u de aankoop van uw Volkswagen, Škoda, SEAT of CUPRA behapbaar door deze te spreiden over meerdere maanden. Heeft u alle maanden afbetaald? Dan is de auto 100% van u! Huurkoop voor auto’s is goed te vergelijken met een mobiel telefoonabonnement. U gaat uw nieuwe Volkswagen, Škoda, SEAT of CUPRA voor een vast maandbedrag afbetalen. U bepaalt van tevoren hoe lang het abonnement loopt. Na de complete aflossing is de auto uw eigendom. Interesse in Privé plan via Maas-De Koning? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie!

Volkswagen Taigo
Wilt u meer weten over verzekeren en of financieren?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!