Volkswagen ID.5 - Maas-De Koning Zijkant

Volkswagen ID.5

De stijlvolste vorm van elektrisch.

Rijklaar vanaf
€ 53.990
Private lease vanaf
€ 745
Zakelijk lease vanaf
€ 763

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De Volkswagen ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste 100% elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor uw weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden. De Volkswagen ID.5 deelt zijn geavanceerde MEB-platform met zijn elektrische verwanten, de ID.3ID.5, ID.Buzz en de nieuwe Volkswagen ID.7.

Wilt u de Volkswagen ID.5 kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de ID.5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

  • Volledig elektrisch
  • SUV coupé
  • Actieradius 516 km*

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Volkswagen ID.5 op voorraad

De ID.5 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Bekijk het nieuwe lid van de ID. Family

Private lease de ID.5

Rijden in een gloednieuwe ID. 5? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Zakelijk lease de ID.5

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Ontdek de highlights

Led ID.5 lampen
Helder zicht. Altijd.

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn uw persoonlijke gids in het donker. Op basis van uw snelheid, locatie en eigen voorkeuren heeft u altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én uw stuur. En dan heet IQ.LIGHT u ook nog eens welkom wanneer u uw auto ontgrendelt. Alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Interieur ID.5 - Maas-De Koning
Denkt met u mee

De ID.5 is zoveel meer dan een manier om van A naar B te komen. De rij-assistenten van Travel Assist houden namelijk een extra oogje in het zeil. Zo houdt Lane Assist u binnen de lijntjes, zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand én rijdt u zelfs semi-autonoom. Wel uw handen aan het stuur houden, natuurlijk.

Volkswagen ID.5 - Maas-De Koning spoiler
Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor u minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat u heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag u brengt.

Volkswagen ID.5 GTX - Maas-De Koning
Volkswagen ID.5 GTX

Waar u ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor u nog meer tractie heeft.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Wat kost de Volkswagen ID.5?

De ID.5 is beschikbaar vanaf € 45.590

Wat mag een Volkswagen ID.5 trekken?

Het maximale trekgewicht van de ID.5 is 1.200 kilogram

Hoeveel actieradius heeft de Volkswagen ID.5?

De ID.5 heeft een actieradius tot 556 kilometer

Heeft u interesse in de Volkswagen ID.5?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.