Škoda Enyaq iV

Rijklaar vanaf
€ 42.990
Private lease vanaf
€ 679 € 619
Zakelijk lease vanaf
€ 640

Škoda Enyaq iV

De Enyaq iV gaat keuze bieden uit een groot aantal verschillende uitvoeringen. De basisversies krijgen achterwielaandrijving, net als de iconische Škoda’s van vroeger. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg* trekken.

Wilt u de Škoda Enyaq iV kopen, financieren of private leasen? Of wilt u de Škoda Enyaq iV tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

Standaard uitgerust met:

  • Automatische 2-zone airconditioning
  • Cruise control met speed limiter
  • Lane Assist en Front Assist
  • LED sfeerverlichting in interieur
  • Achteruitrijcamera

Rijtraining elektrisch!

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto bieden wij de mogelijkheid om kosteloos een rijtraining te volgen bij VVGN (Verkeersveiligheid Groep Nederland). Tijdens deze dynamische rijtraining onder leiding van een ervaren instructeur maakt u kennis met alle features van uw nieuwe elektrische auto en leert u om maximaal gebruik te maken van de actieradius!

Škoda Enyaq iV Voorraad

De Škoda Enyaq iV is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Škoda Enyaq iV en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Enyaq iV uit voorraad te kiezen of een nieuwe Enyaq iV te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Škoda, niet bij Private Lease of Operational Lease.

De elektrische SUV van Škoda

Lease de Enyaq iV

Private Lease de Enyaq iV

Rijden in een gloednieuwe Škoda Enyaq iV? Kies dan voor Škoda Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Škoda.  Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Enyaq iV

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

ENYAQ Model iV

Highlights

Head up ENYAQ
Head-up display

De augmented reality head-updisplay is een innovatieve en uitermate veilige manier om bestuurders van alle noodzakelijke informatie te voorzien. Virtuele ritinformatie, zoals snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control, wordt direct op de weg vóór de auto getoond. Head-up display is optioneel in het infotaintment Plus pakket.

ijskrabber
IJskrabber

De ijskrabber in de achterklep is perfect als de eerste nachtvorst daalt. In de twee onderste hoeken van de schraper zijn dieptemeters voor bandenprofielen aangebracht, met lijnen op 2 mm afstand van elkaar. Hierdoor is het gemakkelijk om de staat van een band te controleren.

Paraplu ENYAQ
Parapluhouder

Škoda’s hebben een compartiment in de voordeuren of onder de passagiersstoel voorin dat is ontworpen voor het opbergen van paraplu’s. De compartimenten zijn waterafstotend waardoor vochtige paraplu’s hier opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

Phonebox ENYAQ
Phonebox

De Phone Box is een opbergvak voor mobiele telefoons in de middenconsole waarmee u ook mobiel kunt bellen als het signaal zwak is. Met de Phone Box kunt u ook uw smartphone opladen met behulp van de Qi draadloze standaard.

Wat is mijn auto waard?

Veelgestelde vragen

Hoeveel actieradius heeft de Enyaq iV?

De Enyaq iV heeft een actieradius tot 565 kilometer.

Wat is het trekgewicht van de Enyaq iV?

Het maximale trekgewicht is 1.200 kg* op de meest krachtige accu van de Enyaq: 80x. De Enyaq 60 en Enyaq 80 beschikken beide over een maximaal trekgewicht van 1.000 kg.

Kan ik SEPP subsidie (elektrisch rijden subsidie) aanvragen voor mijn Enyaq?

Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. Een beperkte oplage van de Enyaq Selection is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier

Heeft u interesse in de Škoda Enyaq iV?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.