Audi Q5

Zo ziet voorsprong eruit.

Rijklaar vanaf
€ 71.130
Private lease vanaf
€ 945
Zakelijk lease vanaf
€ 1024

De Audi Q5. Zo ziet voorsprong eruit

De Audi Q5 is zeer comfortabel, heeft een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. De premium SUV van Audi heeft een totaal eigen karakter. Kies voor de Audi Q5 en ervaar direct het rijcomfort, sportief design en dynamische rijeigenschappen. Het is een compromisloze alleskunner die aansluit bij de eisen van nu.

Wilt u de Audi Q5 kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Q5 tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen. Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • karakteristieke Q-design
  • dynamiek en onafhankelijkheid
  • aflopende daklijn
  • op de schouderlijn buitenspiegels
  • optionele Audi virtual cockpit
  • handige opbergmogelijkheden
  • 1.550 liter grote bagageruimte
  • elektrisch bedienbare achterklep met virtual pedal
Omrijdeals logo

13 Omrijdeals van Maas-De Koning

Spectaculaire acties op alle 13 locaties en alle afdelingen. Bekijk alle 13 Omrijdeals van Maas-De Koning op een nieuwe, tweedehands, occasion of demo Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Of een actie op accessoires, schade, werkplaats, onderhoud, wassen en leasing.

Audi Q5 voorraad

De Q5 is snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil jij uw oude auto in voor een nieuwe Audi en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Audi uit voorraad te kiezen of een nieuwe Audi te bestellen. Inruilpremie geldt bij aanschaf van een nieuwe Audi, niet bij Private Lease of Operational Lease.

Lease de Audi Q5

Private Lease de Audi Q5

Rijden in een gloednieuwe Audi Q5? Kies dan voor Audi Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Audi. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Audi Q5

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

Audi Q5

Ontdek de highlights

Ook als een Sportback

De Audi Q5 Sportback combineert de krachtige prestaties van een SUV met groot gebruiksgemak. De coupéachtige daklijn versterkt zijn sportieve exterieur.

Audi Q5 en Q5 Sportback
Aangename rijdynamiek

Hij maakt indruk met zijn vlotte, dynamische acceleratie en wendbare karakter. Een volledig variabele quattro-aandrijving is leverbaar als optie. Daarmee zijn de aandrijfkrachten over alle wielen te verdelen.

Audi Q5 en Q5 Sportback
Nieuwe lichtscenario’s

De OLEDs zijn in kleine, afzonderlijk aanstuurbare segmenten gegroepeerd. De driedimensionale lay-out daarvan zorgt voor een indrukwekkend lichtarrangement waarmee nieuwe lichtscenario’s zijn te creëren.

.

Optimale bediening

Met de rest van de wereld verbonden zijn is vanzelfsprekend in de Audi Q5. Zo zoekt u in MMI navigatie plus met MMI touch via een onlineverbinding naar tankstations of parkeerlocaties. Het scherm toont dan meteen openingstijden, beschikbaarheid en tarieven.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Audi Q5?

Vul het formulier in of neem contact op met 1 van onze vestigingen. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.