Volkswagen Bedrijfswagens Flex Lease

ZZP en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Een oplossing op maat

ZZP en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Een betrouwbare auto of bedrijfswagen is van onschatbare waarde voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) en eenmanszaken. Het is de ruggengraat van uw bedrijf, waarop u dagelijks kunt vertrouwen terwijl u uw vakmanschap en service aan uw klanten levert. Bij Maas-De Koning Zakelijk begrijpen we dit als geen ander en daarom zijn we uw persoonlijke leasepartner voor ZZP’ers en eenmansbedrijven. Of u nu kiest voor leasen of de aanschaf van een bedrijfsauto, bij Maas-De Koning Zakelijk bent u aan het juiste adres.

Wanneer u overweegt welke auto of bedrijfswagen perfect aansluit bij uw dienstverlening, is het essentieel om te kijken naar uw specifieke behoeften en de eisen van uw werk. Ons team staat klaar om u deskundig advies te geven en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat niet alleen de keuze van het voertuig belangrijk is, maar ook de leasevorm die het beste past bij uw financiële situatie en mogelijkheden. Misschien is leasen voor u de ideale oplossing, maar wellicht is kopen verstandiger in uw situatie. Onze toegewijde contactpersoon zal nauw met u samenwerken om uw wensen te begrijpen en de beste oplossing voor u te vinden.

Wat zoeken ZZP’ers?

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de markt, onze flexibiliteit en onze snelheid van handelen. Dit stelt ons in staat om u altijd een uitstekende deal te bieden. Of u nu op zoek bent naar een compacte en zuinige personenauto voor uw zakelijke afspraken in de stad, of een robuuste bedrijfswagen voor het vervoeren van goederen en materialen, wij hebben een breed scala aan voertuigen om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Maas-De Koning Zakelijk geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u bij ons een vaste contactpersoon toegewezen die u door het hele proces begeleidt. Van het selecteren van het juiste voertuig tot het regelen van de lease of aankoop, wij staan altijd voor u klaar. Onze service stopt niet bij het afleveren van de auto; wij bieden ook ondersteuning en onderhoud gedurende de gehele leaseperiode.

Kortom, of u nu een ZZP’er bent die een betrouwbare auto nodig heeft om uw bedrijf te runnen of een eenmanszaak met behoefte aan een praktische bedrijfswagen, bij Maas-De Koning Zakelijk bent u verzekerd van een partner die uw behoeften begrijpt en zich inzet voor uw succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw bedrijf op de weg naar succes te brengen.

Waar bent u naar opzoek?

Vooral voor ZZP’ers en eenmanszaken hebben we veel keuzes. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de onderstaande, populaire lease-opties. Bekijk hier alle lease-opties.

Volkswagen Touareg
Volkswagen Caddy

Bedrijfswagen lease

Overweegt u een volledig uitgeruste bedrijfswagen te leasen? Dan bieden zowel financial lease als operational lease interessante mogelijkheden. Bij operational lease kunnen alle extra functies in of op de bedrijfswagen, inclusief bestickering, worden opgenomen in het vaste maandtarief. Ook kan vergelijkbaar vervangend vervoer worden opgenomen in dit tarief. Afhankelijk van de leasevorm bieden deze opties verschillende voordelen:

  1. Met financial lease behoudt u flexibiliteit voor andere investeringen en kunt u mogelijk profiteren van fiscale voordelen.

2. Met operational lease hoeft u niet direct te investeren, loopt u geen financieel risico en wordt u volledig ontzorgd.

Bent u benieuwd welke leasevorm het beste past bij uw behoeften? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Occasion lease

Het leasen van jonge, gebruikte auto’s wordt steeds populairder onder ZZP’ers en eenmansbedrijven via Occasion lease. Dit is eigenlijk hetzelfde als operational lease. U kunt dus profiteren van de bekende voordelen van operational lease: geen risico’s, geen onverwachte kosten en volledige ontzorging. Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

U kunt profiteren van fiscale bijtellingsvoordelen. Occasions zijn vaak snel beschikbaar. U heeft de mogelijkheid om te profiteren van kortere leaseperiodes.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Occasion lease voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Skoda Enyaq iV
Volkswagen Polo

Operational lease

Operational lease is een zeer aantrekkelijke optie voor ZZP’ers die zich volledig willen concentreren op hun bedrijf. Bij Operational lease blijft de auto of bedrijfswagen juridisch en economisch eigendom van de leasemaatschappij.

Alle autokosten worden opgenomen in het maandelijkse tarief, inclusief administratie, verzekeringen, reparaties en onderhoud. Wij nemen al deze zaken voor u uit handen. De belangrijkste voordelen van Operational lease zijn:

  1. U hoeft geen grote investering te doen om een auto aan te schaffen.
  2. U loopt geen risico op onverwachte kosten, omdat alle kosten zijn opgenomen in het leasecontract.
  3. U wordt volledig ontzorgd doordat de leasemaatschappij alle aspecten van het autogebruik voor u regelt.

Auto zakelijk kopen?

Naast de bekende leasevormen kunt u natuurlijk ook uw auto zakelijk aanschaffen via Maas-De Koning Zakelijk. Hiermee kunt u profiteren van aftrekposten zoals de jaarlijkse afschrijvings- en gebruikskosten van de auto. Bovendien is de BTW terug te vorderen van aanschaf-, onderhouds- en reparatiekosten.

Benieuwd of dit bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We zetten graag de beste opties voor u op een rij en adviseren u over alle mogelijkheden rondom zakelijke lease.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen als ZZP’er?

Dat hangt af van de leasevorm die u kiest. Met financial lease kunt u genieten van uw ideale auto of bedrijfswagen, zonder dat u meteen het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen. Hierdoor behoudt u meer ruimte voor andere investeringen.
Bij Operational lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Vaak hoeft u zelf niets te investeren en loopt u geen financieel risico. Alle autokosten worden opgenomen in het vaste maandtarief, waardoor u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast geniet u van volledige ontzorging: van administratie tot onderhoud, alles wordt door de leasemaatschappij geregeld voor u.

Kan ik als ZZP’er beter een auto leasen of kopen?

Dit verschilt per situatie. Vaak komen er tijdens een adviesgesprek met een accountmanager de juiste oplossingen naar voren. Plan daarom gerust een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze accountmanagers van Team Zakelijke Markt.

Welke kosten zijn ‘Zakelijk’?

Bij zakelijke aanschaf zijn alle kosten zakelijk, bij privégebruik betaal je wel bijtelling.

Kan ik als ZZP’er mijn huidige auto inruilen?

Dat is natuurlijk geen probleem.

Stel dat ik een laadpaal thuis of op de zaak wil en een laadpas voor mijn elektrische auto, hoe werkt dat?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Contact met het Maas-De Koning Team Zakelijke Markt

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.