SEAT Leon

MKB’ers en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Blijvende oplossingen op maat

MKB’ers en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Elk MKB-bedrijf is uniek, dus bent u op zoek naar een mobiliteitsoplossing die perfect aansluit op uw behoeften en die van uw medewerkers. Wilt u zekerheid zonder grote initiële investeringen? Dan bent u bij Maas-De Koning Zakelijk aan het juiste adres: uw persoonlijke partner voor mobiliteit binnen het MKB. Samen met MKB’ers streven we naar een maatwerkoplossing die perfect past bij uw bedrijf. We zetten daarbij graag vaart achter de zaken! U krijgt bij ons een vaste contactpersoon en kunt ons altijd eenvoudig bereiken. Door onze marktkennis, flexibiliteit en snelle reactievermogen kunnen we u altijd een goede deal bieden. Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met een mobiliteitsoplossing op maat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk adviesgesprek.

Waar bent u naar opzoek?

Voor MKB’ers hebben we veel keuzes. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de onderstaande, populaire lease-opties. Bekijk hier alle lease-opties.

Volkswagen Touareg
Volkswagen Caddy

Bedrijfswagen lease

Overweegt u als MKB’er een volledig uitgeruste bedrijfswagen te leasen? Dan bieden zowel financial lease als operational lease interessante mogelijkheden. Bij operational lease kunnen alle extra functies in of op de bedrijfswagen, inclusief bestickering, worden opgenomen in het vaste maandtarief. Ook kan vergelijkbaar vervangend vervoer worden opgenomen in dit tarief. Afhankelijk van de leasevorm bieden deze opties verschillende voordelen:

  1. Met financial lease behoudt u flexibiliteit voor andere investeringen en kunt u mogelijk profiteren van fiscale voordelen.

2. Met operational lease hoeft u niet direct te investeren, loopt u geen financieel risico en wordt u volledig ontzorgd.

Bent u benieuwd welke leasevorm het beste past bij uw behoeften? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Short lease

Short lease is vergelijkbaar met Operational lease, maar met een belangrijk verschil: de looptijd is korter, al mogelijk vanaf 1 maand en maximaal 24 maanden.

Het is mogelijk om een contract met dagelijkse opzegbaarheid (na 1 maand) af te sluiten. Short lease biedt specifieke voordelen: U geniet van flexibiliteit: door de korte looptijd is deze leasevorm ideaal voor tijdelijke medewerkers. U betaalt geen dag langer dan nodig is wanneer u kiest voor een contract met dagelijkse opzegbaarheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van short lease voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Volkswagen ID.4

Auto zakelijk kopen?

Naast de bekende leasevormen kunt u natuurlijk ook uw auto zakelijk aanschaffen via Maas-De Koning Zakelijk. Hiermee kunt u profiteren van aftrekposten zoals de jaarlijkse afschrijvings- en gebruikskosten van de auto. Bovendien is de BTW terug te vorderen van aanschaf-, onderhouds- en reparatiekosten.

Benieuwd of dit bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We zetten graag de beste opties voor u op een rij en adviseren u over alle mogelijkheden rondom zakelijke lease.

Volkswagen Polo

Operational lease

Operational lease is een zeer aantrekkelijke optie voor MKB’ers die zich volledig willen concentreren op hun bedrijf. Bij Operational lease blijft de auto of bedrijfswagen juridisch en economisch eigendom van de leasemaatschappij.

Alle autokosten worden opgenomen in het maandelijkse tarief, inclusief administratie, verzekeringen, reparaties en onderhoud. Wij nemen al deze zaken voor u uit handen. De belangrijkste voordelen van Operational lease zijn:

  1. U hoeft geen grote investering te doen om een auto aan te schaffen.
  2. U loopt geen risico op onverwachte kosten, omdat alle kosten zijn opgenomen in het leasecontract.
  3. U wordt volledig ontzorgd doordat de leasemaatschappij alle aspecten van het autogebruik voor u regelt.
Kan ik als MKB’er mijn huidige auto inruilen?

Dat is natuurlijk geen probleem.

Stel dat ik een laadpaal thuis of op de zaak wil en een laadpas voor mijn elektrische auto, hoe werkt dat?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Contact met het Maas-De Koning Team Zakelijke Markt

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.