Fleetowners

Fleetowners en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Het meest complete advies

Fleetowners en Maas-De Koning Zakelijke Markt

Als fleetowner of wagenparkbeheerder is het regelen van mobiliteit op maat voor al je medewerkers een uitdagende taak. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want Maas-De Koning Zakelijk is je complete partner die je volledig ondersteunt. Of het nu gaat om het kiezen van voertuigen en het samenstellen van optimale leaseconstructies, of om het meedenken over vraagstukken zoals kostenbeheersing, flexibiliteit in het wagenpark en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), je kunt op ons rekenen. Met onze praktische adviezen helpen we je verder. Bovendien staan we altijd voor je klaar: je hebt een vaste contactpersoon en kunt ons eenvoudig bereiken. Ook handig is dat we de markt door en door kennen, flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daardoor kunnen we je altijd een goede deal bieden!

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van je wagenpark? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Uitdagingen voor een Fleetowner

Het uitvoeren van het mobiliteitsbeleid en het bewaken van de kosten. Communiceren met berijders door vragen te beantwoorden en het mobiliteitsbeleid uit te leggen en te promoten. Ook communiceren met leasemaatschappijen zodat berijders volledig worden ontzorgd. Het beheren van alle voertuigen en het afhandelen van nieuwe aanvragen. Zorgen dat nieuwe auto’s op tijd beschikbaar zijn. Bij Maas-De Koning Zakelijk begrijpen we hoe complex uw takenpakket als wagenparkbeheerder is. Daarom nodigen wij u uit: ga met ons in gesprek over uw uitdagingen en onze oplossingen. We staan klaar om u te ondersteunen.

De Volkswagen Crafter
Volkswagen Caddy

Wat biedt Maas-De Koning Zakelijk?

Voor automobiliteit kunnen we u met onze kwaliteitsmerken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens volledig van dienst zijn. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook openbaar vervoer en fietsen integreren in de mobiliteitsmix, uiteraard in combinatie met leasevorm(en) die passen binnen de financiële kaders van uw mobiliteitsbeleid. Voor alle beheervraagstukken bieden we advies op maat. Bovendien houden we u op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen in (auto)mobiliteit en de auto-industrie. Overweegt u om het wagenparkbeheer geheel of gedeeltelijk aan ons toe te vertrouwen? Ook dat is mogelijk: we beschikken over de specialisten en tools die hiervoor nodig zijn!

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw mobiliteitsvraagstukken? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Short lease

Short lease is vergelijkbaar met Operational lease, maar met een belangrijk verschil: de looptijd is korter, al mogelijk vanaf 1 maand en maximaal 24 maanden.

Het is mogelijk om een contract met dagelijkse opzegbaarheid (na 1 maand) af te sluiten. Short lease biedt specifieke voordelen: U geniet van flexibiliteit: door de korte looptijd is deze leasevorm ideaal voor tijdelijke medewerkers. U betaalt geen dag langer dan nodig is wanneer u kiest voor een contract met dagelijkse opzegbaarheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van short lease voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Volkswagen ID.4
Volkswagen Polo

Operational lease

Operational lease is een zeer aantrekkelijke optie voor MKB’ers die zich volledig willen concentreren op hun bedrijf. Bij Operational lease blijft de auto of bedrijfswagen juridisch en economisch eigendom van de leasemaatschappij.

Alle autokosten worden opgenomen in het maandelijkse tarief, inclusief administratie, verzekeringen, reparaties en onderhoud. Wij nemen al deze zaken voor u uit handen. De belangrijkste voordelen van Operational lease zijn:

  1. U hoeft geen grote investering te doen om een auto aan te schaffen.
  2. U loopt geen risico op onverwachte kosten, omdat alle kosten zijn opgenomen in het leasecontract.
  3. U wordt volledig ontzorgd doordat de leasemaatschappij alle aspecten van het autogebruik voor u regelt.

Auto zakelijk kopen?

Naast de bekende leasevormen kunt u natuurlijk ook uw auto zakelijk aanschaffen via Maas-De Koning Zakelijk. Hiermee kunt u profiteren van aftrekposten zoals de jaarlijkse afschrijvings- en gebruikskosten van de auto. Bovendien is de BTW terug te vorderen van aanschaf-, onderhouds- en reparatiekosten.

Benieuwd of dit bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We zetten graag de beste opties voor u op een rij en adviseren u over alle mogelijkheden rondom zakelijke lease.

Hoe regelen we de verrekening van het laden van een elektrische auto?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Wij hebben meerdere elektrische auto’s, hoe kunnen we zorgen dat deze ook kunnen laden op de zaak?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Kunnen mijn medewerkers ook een laadpaal thuis laten plaatsen?

Samen met onze partner Shuttel is Maas-De Koning in staat dit allemaal voor u te regelen.

Contact met het Maas-De Koning Team Zakelijke Markt

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Interesse in
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.