Volkswagen Tiguan bij Maas-De Koning

De nieuwe Volkswagen Tiguan

Rijklaar vanaf
€ 46.990
Private lease vanaf
€ 699 € 679
Zakelijk lease vanaf
€ 717

De nieuwe Volkswagen Tiguan.

Perfecte mix tussen kracht en comfort. Nu altijd als Hybride.

De populaire Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim. Nu altijd als hybride SUV met een grote portie premium comfort. Alles om uw rijdende leven gemakkelijker te maken. De veelzijdigheid van de Golf en de stoerheid van de Touareg, allemaal samengevoegd tot één waanzinnige SUV. De nieuwe Tiguan is naast de standaarduitvoering beschikbaar als Life Edition en R-Line Business.

Wilt u de Volkswagen Tiguan kopen, financieren of private leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Tiguan tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • Indrukwekkend comfortabel
  • Verrassend innovatief
  • Comfort op het hoogste niveau
  • Vernieuwd interieur
  • eHybrid
  • Tot 272 pk
  • Trekgewicht 2.000 kg
  • Ruimte voor genoeg bagage 650 liter
  • Elektrisch rijbereik tot 129 km*

Rij nu nog direct weg in een Volkswagen Tiguan uit voorraad!

De Volkswagen Tiguan is uit voorraad leverbaar bij Maas-De Koning. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Tiguan en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Tiguan uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen,  bestellen, financieren of leasen?

Lease de Volkswagen Tiguan

Private Lease de Tiguan

Rijden in een gloednieuwe Tiguan? Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Of wilt u eerst meer weten over Private lease?

Zakelijke Lease de Tiguan

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe lease auto, tijdelijk vervoer of direct een auto nodig hebt. Wij bieden alle mogelijkheden voor zakelijke lease. Door te kijken naar uw persoonlijke lease-wensen, zoeken we samen naar de meest optimale en scherpe invulling.

vw tiguan

Ontdek de highlights van de nieuwe Tiguan

Volkswagen Tiguan
Altijd hybride.

De nieuwe Tiguan is vanaf maart ook verkrijgbaar als plug-in hybride met zowel een elektromotor als een benzinemotor. Dan kunt u tot zo’n 100 km volledig elektrisch rijden, voordat de brandstofmotor het overneemt. Dus normaal gesproken rijd woon-werk verkeer gewoon elektrisch! Daarnaast kunt u zorgeloos op vakantie, eventueel mét zware caravan. Goed om te weten: de hoogvoltaccu is zo weer vol, want de nieuwe Tiguan ondersteunt DC snelladen tot 50 kW.

vw tiguan
Wijst u de weg in het donker.

Snelweg, bospad of bochtige vakantieroute, met de HD LED-Matrix verlichting valt u nog meer op in het verkeer en heeft u nóg beter zicht in het donker. Dat is veiliger voor iedereen. De slimme koplampen zien er ook nog eens schitterend uit. Ze bestaan elk uit zo’n 20.000 LED’s. Ze projecteren onder andere een lichttapijt op de rijstrook van de nieuwe Tiguan. Dit Lane Light, of rijstrookverlichting, maakt elke nachtelijke rit extra ontspannen.

vw tiguan
Stoelen waar u nooit meer uit wilt.

De stoelen van de nieuwe Tiguan bieden extreem veel gemak. U kunt ze elektrisch verstellen en hebben ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties. Zo kunnen de stoelen naast verwarmen, ook koelen. Heeft u bijvoorbeeld net gesport of bent u onderweg naar een spannende meeting? Met de Tiguan komt u in ieder geval met een droge rug op je bestemming. Of kies voor een drukpuntmassage en ontspan van top tot teen. Comfortabeler wordt het niet.

vw Tiguan
Premium comfort.

Stap in de nieuwe Tiguan en u merkt het meteen: alles is net wat luxer, meer premium. Zo is er standaard een groot touchscreen met extra bedieningsgemak, zodat uw aandacht vooral op de weg blijft. Wilt u helemaal ongestoord van A naar B? Ga dan voor een model met geluidwerende zijruiten, die overigens achterin donker getint zijn. Vinden ze fijn op de achterbank.

Wat is mijn auto waard?

Volkswagen Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. En… misschien nog wel iets stoerder en stijlvoller dan z’n voorganger. Dat zie je onder andere terug in de strakke LED-verlichting. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat je verrassen door dit intelligente multitalent.

Tiguan Allspace

Veelgestelde vragen

Wat kost de nieuwe Tiguan?

Je kunt de nieuwste Tiguan bestellen vanaf € 46.990,-. De nieuwe Volkswagen Tiguan zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 beschikbaar zijn in onze Maas-De Koning showrooms.

Wat is het trekgewicht van de Volkswagen Tiguan?

De nieuwe Volkswagen Tiguan is een krachtige plug-in hybride. Met deze Volkswagen kunt u tot 1.800 kg trekken, waardoor zelfs grotere caravans geen enkel probleem vormen!

Heeft u interesse in de Volkswagen Tiguan?

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. Maas-De Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaf tarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maas-De Koning Lease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.