Voordelen van Private lease

Voordelen Private Lease

Vast maandbedrag

Voordelen Private Lease

Een vast maandbedrag

Een van de grootste voordelen van het leasen van een auto is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de kosten voor brandstof en verkeersboetes natuurlijk.

In je maandbedrag:

  • Wegenbalasting
  • All-risk verzekering
  • Schade en inzittendeverzekering
  • (Inter)nationale pechhulp
  • Onderhoud en APK
  • Schade- en glasreparatie
  • Vervangend vervoer na 24 uur
Volkswagen T-Cross bij M. de Koning

Altijd vervangend vervoer

Een pluspunt van Private Lease bij Maas-De Koning is dat je recht hebt op vervangend vervoer. Duurt de reparatie of ander onderhoud langer dan 24 uur? Jouw vervangend vervoer wordt dan door ons betaald. Duurt het minder dan 24 uur? Dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Is de leaseauto gestolen? Dan werkt het net even anders. Bij diefstal krijg je meteen een vervangende auto. Deze kan je maximaal 30 dagen gebruiken waarbij je wel het maandbedrag van je private lease-contract doorbetaalt. Is de auto na 30 dagen niet teruggevonden? Dan wordt het contract ontbonden en kun je een nieuw contract afsluiten.

Betaal alleen voor gereden kilometers

Bij het afsluiten van een private lease-contract bepaal je vooraf de looptijd en het aantal kilometers dat je denkt te gaan rijden. Dit is onder meer van invloed op het maandbedrag.

Merk je in de loop van het jaar dat je meer of juist minder kilometers rijdt dan afgesproken? Dan kan je dit op ieder moment aan ons doorgeven. Wij passen dan het leasecontract hierop aan. Zo blijven jouw maandelijkse kosten altijd in lijn met het verbruik. Moet je hierdoor extra betalen of krijg je juist geld terug? Dan verrekenen wij dat aan het einde van ieder contractjaar.

Audi Q3