Bedrijfswagen Serviceloften

Service beloften van Volkswagen Bedrijfswagens

Net dat extra stapje in dienstverlening

Volkswagen Bedrijfswagens Service beloften – de Altijd Door Service

Kiest u voor een Volkswagen Bedrijfswagen, dan staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen Bedrijfswagens staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service beloften is uw investering in een Volkswagen Bedrijfswagen onderaan de streep de slimste keuze. In onze bedrijfswagen werkplaatsen staan wij altijd voor u klaar. Wilt u meer weten? Bezoek gerust onze vestigingen of lees hieronder alle informatie.

Vier jaar garantie op reparaties.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk een poosje niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op 2 jaar garantie op onderhoud en vier jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde reparaties.

Bedrijfswagens service beloften

Gratis pechhulp. Dag en nacht.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij Maas-De Koning.

Volkswagen Bedrijfswagens pechhulp

Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen Bedrijfswagen bij ons te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die u past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw Volkswagen Bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dan kunt u gewoon door met uw werk.

Volkswagen Bedrijfswagens haal en breng service

Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar u toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken en hoeft u uw klanten niet te laten wachten.

Volkswagen Bedrijfswagens direct express

Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten u niet graag wachten, bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als dat betekent dat we na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw Volkswagen Bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Volkswagen Bedrijfswagens service beloften

Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.

Een check van uw wagenpark ’s ochtends vroeg? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem, wij passen ons aan op uw agenda. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. Bekijk hier de openingstijden per vestiging.

Volkswagen Bedrijfswagens sercie beloften

Onderhoud door gespecialiseerde Bedrijfswagen monteurs.

De ene Bedrijfswagen is de andere niet en daarom hebben wij voor uw Volkswagen Bedrijfswagen de best gekwalificeerde vakmensen in dienst. Monteurs die uw bedrijfswagen door en door kennen en alle kennis in huis hebben van de technieken in uw Volkswagen. Met specialistische opleidingen, passie voor hun vak en 100% gecertificeerd. Uw bedrijfswagen is bij ons in de beste handen.

Volkswagen Bedrijfswagens service beloften
Onderhoud aan uw auto

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Meer weten over de service beloften van Volkswagen Bedrijfswagens?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 480.
We helpen u graag!