Volkswagen Private Lease

Auto diefstal preventie bij Maas-De Koning

Wat bieden wij voor Auto diefstalpreventie voor Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen?

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Maas-De Koning bieden we verschillende beveiligingen tegen diefstal aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden en plan online een afspraak in. Wat kunt u zelf doen om diefstal van uw auto of kostbaarheden te voorkomen:

 • Laat het kenteken in alle ruiten graveren
 • Parkeer op een bewaakte en goed verlichte parkeerplaats
 • Laat geen waardevolle spullen achter in de auto
 • Plak het zichtbare chassisnummer achter de voorruit af
 • Controleer of uw auto is afgesloten als u parkeert
 • Sleutel kwijt? Laat onze collega’s deze uit uw autocomputer verwijderen

Diefstalpreventie bij Maas-De Koning

Anti-diefstalpakket € 59,-
 • Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten.
 • Etsen kenteken in ruiten.
 • Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling.
We Connect App en Audi Connect App € 249,-
 • Controleer in de App of de deuren vergrendeld zijn.
 • Direct inzicht in de locatie van de auto.
 • Meerdere functionaliteiten zoals: Parkmobile.
Voertuigvolgsysteem Mi50 € 865,-
 • SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem.
 • Bij diefstal wordt uw auto live gevolgd door de meldkamer.
 • Inclusief startonderbreker en jammingdetectie.
BWG onderhoud

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Navigatiebeveiliging

Wilt u diefstal van uw navigatiesysteem voorkomen? Maak dan gebruik van het Navi Lock systeem. Dit is een systeem dat ervoor zorgt dat uw navigatie extra is beveiligd. Het systeem is beschikbaar voor verschillende modellen en uitvoeringen van Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kan Maas-De Koning mijn kentekenplaten vastzetten?

Waarschijnlijk staat u er niet altijd bij stil, maar voor sommigen is uw kentekenplaat een erg gewild onderdeel van uw auto. In Nederland worden jaarlijks duizenden kentekenplaten gestolen van auto’s voor het gebruik bij onder andere autodiefstal of om brandstof te stelen. Om dit te voorkomen, kunt u bij ons gratis uw kentekenplaat permanent laten vastzetten.

Navigatie update

Kan ik terecht voor alarmsystemen?

Het eerste afschrikmiddel is een alarmsysteem (blokkeringen, akoestische en optische signalering). Alarmsystemen verplicht door de verzekeraar moeten VbV/SCM-goedgekeurd zijn. De systemen zijn onderverdeeld in 3 klassen met een opvolgende uitbreiding.

Levert Maas-De Koning een BearLock® versnellingsslot?

Het BearLock® is een mechanisch versnellingsbakslot (versnellings- pookslot), een uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Het slot vormt één geheel met het chassis van uw Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen en is moeiteloos te bedienen; een vrijwel automatische handeling. Eenmaal ingebouwd, is het slot moeilijk te kraken. Het BearLock® maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

Bearlock beveiliging

Veel gestelde vragen

Wat kunt u zelf doen?

Wat kunt u doen om diefstal te voorkomen?

1. Parkeer op goed verlichte plaatsen. Zorg dat uw auto goed zichtbaar is en parkeer het liefst op plaatsen waar veel mensen komen.
2. Wees alert op uw autosleutels! Neem altijd de sleutel uit het contact en zorg dat het stuur in het stuurslot valt. Laat uw sleutels nergens onbeheerd liggen.
3. Sluit uw auto zorgvuldig af. Heeft u een Variant-model, dek de laadruimte niet af. Dit wekt de indruk dat u iets van waarde in de kofferbak hebt liggen.
4. Laat geen waardevolle voorwerpen achter. Neem tas, laptop, smartphone en portable navigatie altijd mee.
5. Mocht er toch ingebroken worden in uw auto, doe altijd officieel aangifte bij de politie via 0900-8844 of politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Mijn auto is gestolen, wat nu?

Het is erg vervelend dat uw auto gestolen is. De diefstal van u auto kun je telefonisch melden bij het ‘Aangifteloket Gestolen Voertuigen en Transportcriminaliteit’. Dit loket is de hele week van 07.00 uur tot 23.00 uur bereikbaar via 088 – 008 74 44. Bel zo snel mogelijk, dit vergroot de kans op terugvinden! Houd (zo mogelijk) uw rijbewijs, kentekenbewijs en de verzekeringspapieren bij de hand.

Er is ingebroken in mijn auto, wat nu?

Het is erg vervelend dat er ingebroken is in uw auto. Wanneer er iets uit de auto gestolen is, doe dan aangifte bij de politie via internet of ga naar een politiebureau om aangifte te doen. Bel 0900-8844 om een afspraak te maken.

Mijn auto is in het buitenland gestolen, wat nu?

Wanneer uw auto in het buitenland is gestolen, doe dan direct aangifte bij de lokale politie. Dit geldt voor alle motorvoertuigen met een Nederlands kenteken, dus ook als uw aanhangwagen of caravan gestolen is. De aangifte in het buitenland is nodig omdat het voertuig daar waarschijnlijk nog in de buurt is. Daarbij wordt de aangifte van de diefstal internationaal bekend gemaakt.
Zodra de aangifte afgerond is, bewaart u deze goed. U heeft deze nodig om de diefstal nogmaals in Nederland te melden, doe dit direct bij thuiskomst. Hiervoor hoeft u niet langs het politiebureau, maar kunt u via het ‘Aangifteloket Gestolen Voertuigen en Transportcriminaliteit’ direct aangifte doen. Dit loket is te bereiken op het volgende telefoonnummer:  088 008 74 44. Tijdens het gesprek zal gevraagd worden om de aangifte op te sturen die u in het buitenland hebt gedaan. Scan deze aangifte in en stuur die per mail naar: agv@liv.nl. Het aangifteloket zorgt vervolgens dat politie, Rijksdienst voor het Wegverkeer en de verzekeraar op de hoogte worden gesteld.